Moet je hebben: de fluwelen fauteuil van de Action voor je huisdier

huisdier

Dit is toch geweldig?

Huisdiereigenaren opgelet! Natuurlijk wil jij het allerbeste voor je huisdier, dus wat is er nou beter dan een eigen plekje waar je trouwe viervoeter heerlijk tot rust kan komen? En nee, niet met een ‘normale’ mand, maar met deze fancy fauteuil van de Action! 

Velvet fauteuil

Een meubelstuk voor je huisdier lijkt steeds populairder te worden. Niet zo gek ook, vinden wij. Want waarom zou je trouwe viervoeter in een karige mand moeten liggen, terwijl jij elke dag in je heerlijke zachte stoel ploft? Als je hond of kat ook een lekkere stoel heeft om op neer te ploffen, hoort hij/zij meteen ook echt bij de familie. En zeg nou zelf: hoe cool (en grappig) is het als je huisdier vanuit zijn/haar luxe troon het overzicht houdt over de woonkamer?

Niet voor elke viervoeter

Blijkbaar deelt de Action die gedachte met ons, want de winkel heeft nu een velvet meubelstuk in de schappen liggen, speciaal voor honden en katten. Bestellen kan hier.

Please note: de fauteuil is niet voor iedere viervoeter geschikt. Ben je in het bezit van een prachtige Duitse herder, dan moet je helaas nog even verder zoeken. Maar staat er een schattige Chihuahua of Britse korthaar aan je zijde, dan móet jij deze luxe stoel hebben. De vormgeving van de fauteuil is volledig toegespitst op huisdieren tot maximaal zes kilogram, en voor het troontje betaal je €39,95. Hij staat al op onze wishlist!

Lees ook: Dit zijn de populairste babynamen van 2022

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pexels