Van Christmas tree naar kitschmas tree: de valentijnsboom is hot en happening

Haal die dennenboom maar weer in huis

Kon jij maar moeilijk afscheid nemen van je kerstboom? Haal de dennenboom dan maar snel in terug in de woonkamer en tuig ‘m op! Hoewel de ongeschreven regel luidt dat je de kerstboom voor Driekoningen (6 januari) moet opruimen, hoef je je daar niks van aan te trekken. Dankzij een nieuwe trend is het namelijk sociaal aanvaardbaar om de dennenboom langer in huis te laten staan.

Van kerstboom naar valentijnsboom

Vond je het maar wat jammer om je nepkerstboom begin januari naar zolder te verhuizen? Haal ‘m dan gerust weer tevoorschijn. In Amerika toveren tig Instagrammers hun kerstboom namelijk om tot een heuse kitschmas tree. De kitschmas tree lijkt de nieuwste rage te zijn op Instagram en staat ook wel bekend als de valentijnsboom. De kerstornamenten in de dennenboom worden begin januari simpelweg vervangen door diverse valentijnsoptooiingen.

Inspiratie kitschmas tree 

De schappen in de winkels puilen inmiddels uit van de valentijnsspullen, dus aan decoratie geen gebrek! Sla dit jaar maar wat (extra) roze decoratiespullen in en begin met versieren! Bekijk hieronder een paar leuke kitschmas tree-kiekjes ter inspiratie.

Lees ook: Op deze manier kom je er echt achter hoe de schooldag van je kind was

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Pixabay