My oh my: je kunt nu een Satisfyer-kersthanger bestellen

satisfyer-kersthanger

Voor een extra leuke kerstboom!

Wie de app TikTok gebruikt, heeft ongetwijfeld al weleens een filmpje over de Satisfyer Pro voorbij zien komen. De luchtdrukvibrator is razend populair. Daar zien fabrikanten van andere producten ook wel wat in, dus wordt het kerstige nu met het aangename gecombineerd. Je kunt namelijk een heuse Satisfyer-kersthanger bestellen!

Populair

De Satisfyer in inmiddels misschien wel het meest bekende 18+ speeltje. Je kunt ‘m bijvoorbeeld gewoon bij de Kruidvat kopen en wanneer-ie in de aanbieding is, zie je dat meteen op social media voorbijkomen. Menig vrouw raakt niet uitgesproken over de kracht van de luchtdrukvibrator. Voor iedereen die fan is van de ‘Sattie’, is er nu een heuse kerstbal van de vibrator gemaakt. Het klinkt bijna alsof we een grapje maken, maar niets is minder waar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sattie in de boom (@sattieindeboom)

Kerstbal

Via ‘sattieindeboom’ kun je nu een kersthanger in de vorm van de Satisfyer bestellen. Op Instagram gaat het bericht van dit account al helemaal viraal. “Aan wie geef jij haar cadeau? Wie verras jij deze kerst met dit originele ornament voor in de boom?”, luidt de caption bij het bericht. Voor slechts tien euro krijg jij al zo’n mooi exemplaar thuisgestuurd. Op 20 oktober, lekker op tijd voor de feestdagen dus, vind je ‘m dan in je brievenbus.

Vrouwen taggen elkaar massaal in de reacties onder de post en hinten naar een cadeautip. “Deze wil ik!”, wordt er gereageerd. Het Instagram-account heeft inmiddels al honderden volgers, dus de kerstbal gaat gegarandeerd snel uitverkopen. Hup, bestellen maar!

Lees ook: Zo kom je van dat piepgeluid bij je schoenen af

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Unsplash (Irina Galeeva), Instagram sattieindeboom