Déze Netflix-films passen het beste bij jouw sterrenbeeld!

Voor ieder sterrenbeeld drie aanraders!

De temperaturen dalen en de neiging om op de bank te hangen onder een kleedje met een kop warme chocomel met slagroom is heel erg groot. De verleiding zal nu nog groter worden, want er staat weer een hele lading lekkere films op Netflix. Weet je niet welke je moet kiezen? Déze film past het beste bij je sterrenbeeld. 

Steenbok – 22 december tot 19 januari

De steenbok is een ambitieus sterrenbeeld en zal bergen verzetten om zijn of haar doelen in het leven te bereiken. Welke tegenslagen zich dan ook voordoen; de steenbok overwint ze allemaal. Een film waarin de hoofdpersoon zijn dromen waarmaakt past dan ook heel goed bij de steenbok.

 • Legally Blonde. De blonde en ietwat domme Elle is door haar vriendje aan de kant gezet. De reden? Ze zou niet intelligent genoeg voor hem zijn. Ze wil hem het tegendeel bewijzen en besluit rechten te gaan studeren aan Harvard. En dat gaat natuurlijk niet over rozen.
 • The Wolf Of Wall Street. In deze film, die drie uren duurt, dus nestel je maar lekker op de bank, krijgen we een kijkje in het leven van een succesvol zakenman, gespeeld door Leonardo DiCaprio. De film zit vol geld, drugs en seks.
 • Catch Me If You Can. Ook deze hoofdrol wordt vertolkt door Leonardo DiCaprio. Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten.

Waterman – 20 januari tot 18 februari

De waterman is een vriendelijk, trouw, eerlijk en loyaal sterrenbeeld dat veel waarde hecht aan goede relaties. Een film waarin goede relaties centraal staan is voor de waterman dan ook ideaal.

 • Intouchables. Deze film gaat over een verlamde man die een bijzondere relatie opbouwt met z’n verzorger. Een prachtige film met een lach en een traan.
 • No Strings Attached. In deze film besluiten twee vrienden om seks met elkaar te hebben zonder dat daar enige verwachtingen aan vast zitten. Maar dat gaat natuurlijk niet helemaal goed.
 • You Get Me. In deze film zien we Tyler, die het uitmaakt met zijn vriendin Ali. Hij belandt in de armen van een sexy dame niet niet uit de stad komt. Het lijkt allemaal zo’n goed idee, maar zijn nieuwe vriendinnetje blijkt een tikje gestoord te zijn…

Vissen – 19 februari tot 20 maart

De vis is een fantasierijk en gevoelig persoon. Een film die zich afspeelt in een andere wereld waarin de vis helemaal kan opgaan is dan ook een perfecte match.

 • The Avengers. Alle bekende superhelden die je kunt bedenken komen in deze film bijeen om, hoe kan het ook anders, de wereld van de ondergang te redden.
 • Divergent. Divergent speelt zich af in het futuristische Chicago waarin de jonge Beatrice uit vijf groeperingen waarin de stad is verdeeld moet kiezen. Een test moet aangeven welke het beste bij haar past. Dit gaat natuurlijk niet helemaal goed.
 • Twilight. Twilight speelt zich af in een wereld vol met vampiers en weerwolven. Helemaal geschikt voor als je zin hebt om een hele avond lang films te kijken; er staan namelijk maar liefst vijf op Netflix.

Ram – 21 maart tot 19 april

De ram is een avontuurlijk, energiek en heel dynamisch sterrenbeeld. Een hele rustige en ietwat saaie film is voor jou dan ook niet weggelegd. Wat wel goed bij je past, is een film vol met actie.

 • Taken. Er staan drie Taken-films op Netflix, dus eat your heart out ram. Mocht je niet bekend zijn met deze films; het is een film met in de hoofdrol een overbezorgde vader (Liam Neeson) die achter vrouwenhandelaren die zijn dochter in handen hebben aangaat.
 • Shooter. Een scherpschutter (Mark Wahlberg) wordt door collega’s overgehaald het complot om de president te vermoorden tegen te houden. Maar als hij eenmaal van deze misdaad wordt beschuldigd, doet hij er alles aan om het tegendeel te bewijzen.
 • White House Down. Wanneer er een aanslag wordt gepleegd op de Amerikaanse president doet John Cale (Channing Tatum), die op dat moment in het Witte Huis is samen met zijn dochtertje, er alles aan om de president én z’n dochtertje te redden.

Stier – 20 april tot 20 mei

De stier is een sterrenbeeld dat gekenmerkt wordt door zijn geduldigheid. Ook hecht de stier veel waarde aan gerechtigheid, dus een film waarin criminelen worden bestraft voor hun daden is dan ook perfect.

 • Colombiana. In Colombiana gaat een vrouw (Zoë Saldana) op zoek naar een machtige drugsbaron die haar ouders vermoordde toen ze nog een klein meisje was. Het is tijd voor gerechtigheid.
 • Safe. Een echte actiefilm met Jason Statham. Hij vertolkt de rol van Luke Wright: een ex-politieagent die een Chinees meisje ten koste van alles beschermt tegen een groep gevaarlijke criminelen.
 • John Wick. Ex-huurmoordenaar John Wick pakt zijn oude werkzaamheden weer op wanneer een crimineel zijn auto steelt en daarbij ook zijn puppy vermoordt die hij net van zijn overleden vrouw had gekregen. Hij wil wraak…

Tweelingen – 21 mei tot 20 juni

De tweeling: wat een vrolijk sterrenbeeld! Het is een jeugdig, levendig en openhartig type dat van dynamiek en humor houdt. Een beetje leven in de brouwerij, dat is wat de tweeling nodig heeft! Deze films zijn dan top:

 • Step Up. In deze film zien we Channing Tatum dansen. Do we need to say more?
 • Dirty Grandpa. In Dirty Grandpa moet Jason Kelly zijn opa naar een gemeenschap voor gepensioneerden brengen. Opa (Robert De Niro) is het daar echter niet mee eens en wil de boel op stelten zetten. En kleinzoon, die gaat maar gewoon mee.
 • Footloose. In een klein dorpje ergens op het platteland is het verboden om harde muziek te draaien en te dansen. Een tragisch ongeval was hier de oorzaak van. Nieuwkomer Ren zet alles op alles om weer leven in de brouwerij te krijgen.

Kreeft – 21 juni tot 22 juli

De kreeft is hartstikke gevoelig en een echte romanticus. Lekker wegzwijmelen bij een hele romantische film is dan ook echt wat voor dit sterrenbeeld.

 • P.S. I Love You. In deze film volgen we een vrouw wiens man net is overleden aan een hersentumor. Ze komt niet meer buiten, totdat ze opeens brieven van hem ontvangt waarin herinneringen en opdrachten staan. Langzaam krabbelt ze weer op.
 • Grease. Als je deze film nog niet hebt gezien, dan adviseren we je om dat heel gauw te gaan doen. Deze klassieker mag je echt niet hebben gemist.
 • Safe Haven. Deze romantische film gaat over een vrouw die in een klein hecht dorpje komt te wonen. Ze heeft een duister geheim en is als de dood dat iemand erachter komt. Dan wordt ze verliefd…

Leeuw – 23 juli tot 22 augustus

De leeuw is gul en houdt van luxe en mooie spullen. Een film waarin rijke mensen en mooie spullen zitten is voor de leeuw dan ook fantastisch om naar te kijken.

 • The September Issue. In deze documentaire krijgen we een kijkje in het leven van Anna Wintour, de hoofdredactrice van het befaamde blad Vogue. 
 • Clueless. In Clueless zien we het mooiste en hipste meisje van de klas dat probeert een onpopulair meisje populair te maken.
 • How To Lose A Guy In Ten Days. Zij is een prachtige vrouw die werkt bij een beroemd tijdschrift, hij een knappe man. Beide gaan ze een weddenschap aan: hij dat hij iedere vrouw om zijn vinger kan winden en zij dat ze in tien dagen van een man af kan komen.

Maagd – 23 augustus tot 22 september

De maagd is helemaal weg van romantische komedies; films waarin de liefde centraal staat maar die wel met een luchtig tintje zijn gemaakt.

 • Hartenstraat. Een Nederlandse topper die zich afspeelt in de Negen Straatjes, waar we een kijkje krijgen in het (liefdes)leven van verschillende bewoners. 
 • Soof. Nog een Nederlandse topper: deze romantische komedie gaat over Soof, die midden in een midlifecrisis belandt. Haar huwelijk en bedrijf lopen niet zo lekker en alsof dat nog niet genoeg is komt er ook nog een knapper Amerikaan haar wereld overhoop gooien.
 • She’s The Man. In deze komedie wil een meisje heel graag lid worden van het voetbalteam van de Universiteit, maar dit team is alleen toegankelijk voor jongens. Daarom besluit ze zich voor te doen als haar broer. Dat is alleen lastig, als je verliefd wordt op een van de jongens in je team…

Weegschaal – 23 september tot 22 oktober

De weegschaal is romantisch, charmant en vredelievend. Een fijn romantisch drama is dan ook precies wat bij dit sterrenbeeld past.

 • The Last Song. De jonge Veronica is woedend als haar ouders scheiden. Haar moeder vindt dit onzin en stuurt haar de hele zomer naar haar vader. Ze wordt verliefd op een jongen en aan de band met haar vader wordt ook gewerkt. Maar dan slaat het noodlot toe.
 • Dear John. Soldaat John en studente Savannah worden verliefd. Als John weer wordt uitgezonden vraagt hij zijn geliefde ten huwelijk. Alleen de afstand zorgt voor meer problemen dan ze dachten.
 • The Notebook. In deze klassieker worden twee mensen uit totaal verschillende werelden verliefd op elkaar. Ze zijn stapel op elkaar, verliezen elkaar dan weer uit het ogen en komen elkaar later weer tegen als ze allebei een andere relatie hebben. Het einde van de film is werkelijkwaar prachtig.

Schorpioen – 23 oktober tot 21 november

De schorpioen is wilskrachtig en vastberaden en houdt van avontuur, relaties, passies en vriendschappen. Een film met deze ingrediënten is dan ook ideaal.

 • The Tourist. In het prachtige Parijs en Venetië ontmoet Frank de mysterieuze Elise. Zij komt terecht in een spannend kat-en muisspel. Weet ze wel waarmee ze zich inlaat?
 • The Best of Me. Twee jeugdliefdes komen elkaar na jaren weer tegen. Vinden ze elkaar nog steeds leuk? En wordt het dit keer wel een succesvolle relatie?
 • De Marathon. Deze film is echt om van te janken. Niet omdat-ie slecht is, maar omdat hij zo ontzettend mooi is. Vier vrienden werken in een slechtlopende garage als ze besluiten mee te doen aan een marathon om geld in te zamelen.

Boogschutter – 22 november tot 21 december

De Boogschutter vindt eigenlijk alle filmgenres leuk. Maar de voorkeur gaat toch uit naar échte feelgoodfilms die een glimlach op je gezicht toveren. Zo eentje waarbij je het einde eigenlijk al weet, maar dat mag de pret niet drukken.

 • The Fundamentals of Caring. Een schrijver besluit – na zijn scheiding – het roer om te gooien en hulpverlener te worden. Zonder enige ervaring. Hij komt terecht bij een gehandicapte jongen. Samen besluiten ze een roadtrip te maken die hun leven verandert.
 • Finding Dory. Disney-films zijn net zo leuk voor volwassenen als voor kinderen. Finding Dory is wel een echte parel.
 • Forrest Gump. Een ontroerende film waarin we een jongetje leren kennen dat misschien niet heel intelligent is, maar wel heel erg handig is. Hij verovert de wereld en wordt een rijke zakenman.

Lees ook: ‘Leuk: déze films en series kun je in november op Netflix vinden!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Elle | Beeld: Unsplash