Zo ziet Ridge Forrester uit ‘The Bold and the Beautiful’ er nu uit!

Ridge ‘de Kaaklijn’ Forrester was een begrip in de serie

De kaaklijn, die wenkbrauwen en die ogen… Velen hebben weggezwijmeld bij de knappe Ridge Forrester uit The Bold and The Beautiful. Vanaf 1987 gaf acteur Ronn Moss op geheel eigen wijze gestalte aan Ridge, tot hij in 2012 besloot de serie te verlaten.

Ridge werd vervangen door acteur Thorsten Kaye, maar dat was voor ons toch niet hetzelfde!

Wedergeboorte

Ronns besluit om The Bold te verlaten kwam als een schok voor veel fans, maar hij was er gewoon klaar mee. “De contractbesprekingen kwamen er weer aan en ik dacht ineens: hoe vaak heb ik dit al gedaan? Daarbij kreeg ik zo veel tekens dat ik wat anders moest doen, die kon ik niet negeren. Nu lijkt het net alsof ik mijn fans in de steek laat, terwijl zij juist de reden waren dat ik dit werk zo lang heb gedaan. Voor mij voelt deze beslissing als een wedergeboorte.”

Verraden

Ronn ging weer optreden met zijn band Player, waarin hij basgitaar speelt. Hij gaf aanvankelijk aan nog wel terug te willen keren als Ridge, maar toen hij eenmaal vervangen werd door Kaye was dit uitgesloten. Ronn vertelde onlangs dat hij zich verraden voelt. “Dit was de druppel, nu kom ik nooit meer terug.”

Zó ziet ‘Ridge’ er tegenwoordig uit! Zijn kaaklijn wordt dan wel verhuld door een woeste baard, maar wij herkenden hem direct.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wishing you all a beautiful Valentines Day filled with love 💕 . . .#valentinesday2020 #love #lover #lifestyle #momentsofmine

Een bericht gedeeld door ronn moss (@ronnmoss) op

Lees ook: ‘Wow: zo ziet Dr. Taylor Hayes uit The Bold And The Beautiful er nu uit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Good Housekeeping | Beeld: videostill