Met déze oefeningen verbrand je het meeste vet en je hoeft er niet eens voor naar de sportschool

oefeningen

Wij gaan deze bewegingen vanavond meteen doen!

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je gaat naar de sportschool en je werkt je helemaal in het zweet. Wanneer je besluit om ook nog eens in de krachtapparaten te gaan hangen, staat het huilen je nader dan het lachen. Tja, dat droomlichaam krijg je niet vanzelf. Wil je net als wij geen tijd meer besteden aan oefeningen die niet ‘echt’ nodig zijn? Wellicht heb je dan wat aan deze oefeningen die je gewoon thuis kunt doen. 

Met deze vier oefeningen verbrand je het meeste vet.

Burpees
We beginnen meteen met een zware oefening. De burpee is een oefening waarbij je zowel je bovenlichaam als je benen verstevigt. Wanneer je een paar burpees doet, train je drie belangrijke spieren in je lichaam. Hiermee verbrand je weer vet. Het is een pittige oefening, maar het is het helemaal waard.

Mountain climbers
De naam doet het al vermoeden. Als je deze oefening doet, heb je het gevoel dat je een berg beklimt. Dit is een oefening voor je hele lichaam en een effectie vetverbrander. Je traint namelijk vrijwel alle spieren in je lichaam. Daarnaast breek je er snel calorieën mee af.

Jumping squats
Deze oefening richt zich op de kuiten, onderrrug, bilspieren en hamstrings, een geweldige vetverbrander dus. Voor deze oefening neem je een brede houding van de squats aan, waardoor er meer spieren aan het werk worden gezet.

Jumping jacks
De jumping jack is een makkelijke maar vermoeiende oefening. Met deze oefening verhoog je je hartslag, je verbrandt calorieën en je stoot vet af. Perfect!

Lees ook: deze sporten kun je het beste doen voor een gezond en sterk lichaam

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pexels