Yes! De opnames voor het vierde deel van de Briget Jones-filmreeks beginnen bijna

Bridget Jones opnames

Hoe leuk!

Leuk nieuws voor fans van de Bridget Jones-filmreeks! De film krijgt namelijk een vierde deel, zo werd eerder al aangekondigd. Echter, is nu ook bekend geworden wanneer de opnames beginnen. Enne, dat duurt niet eens zo heel lang meer! In mei gaat de productie namelijk al beginnen met de opnames. 

Vierde deel

Net als de eerdere delen, is ook dit vierde deel gebaseerd op een van de boeken uit de reeks van schrijfster Helen Fielding. Enne, dat fans lang hebben moeten wachten op een vierde deel, is een understatement. Zo verscheen de allereerste film van de reeks op het witte doek in 2001 en de laatste in 2016.

Dat er dus een vierde deel aan zat te komen, was voor iedereen best onverwachts. Alhoewel, hoofdrolspeelster Renée Zellweger in 2019 al eens praatte over een mogelijk vierde deel van de filmreeks.

Eerder interview

Zo werd er toentertijd in een interview gevraagd aan de actrice of er nog een nieuwe Bridget Jones-film aan zat te komen. “Ik weet het niet”, zei ze toen. “Ik weet dat Helen het boek heeft geschreven, dus die is er”, verwijzend naar Helen Fielding, de vrouw die alle Bridget Jones-boeken heeft geschreven. “Dus ik denk dat de mogelijkheid er is, als iedereen het wil.” Enne, de gebeden zijn eindelijk gehoord, want het vierde deel zit er nu dus echt aan te komen!

Mad About The Boy

Het vierde deel zal gebaseerd zijn op het boek: Bridget Jones: Mad About The Boy’ uit 2013. Hierin worstelt het hoofdpersonage met haar leven als alleenstaande moeder in het tijdperk van sociale media en datingapps.

Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar het vierde deel!

Lees ook: ‘Was het onbeleefd dat ik het restaurant verliet terwijl mijn schoondochter nog aan het eten was?’

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws, Dingen Voor Vrouwen archief | Beeld: Bridget Jones