B&B Vol Liefdes Marian heeft nieuwe vriend: ‘Veel dezelfde interesses’

Marian B&B vol liefde

‘We zijn vrienden, maar gaan kijken of het wat wordt’

Geweldig nieuws voor B&B Vol Liefdes Marian! Zo mocht ze niet alleen haar zeventigste verjaardag vieren, maar heeft ze ook haar prins op het witte paard gevonden. Hoe leuk!

Verjaardag

Vorige week vierde Marian haar zeventigste verjaardag in het mooie Den Bosch in het bijzijn van haar vrienden en familie. Helaas dit keer niet in het zonnige Portugal, maar dat mocht de pret niet drukken. Zelfs Jan en Olof, twee van de andere B&B-eigenaren van haar seizoen, waren aanwezig. Gezellig!

Maar naast haar vrienden en familie was daar ook een nog onbekende voor velen. Het was namelijk niemand minder dan Marian haar nieuwe vriend!

Nieuwe vriend

“Mijn nieuwe vriend heet Ronald”, vertelde Marian trots in gesprek met RTL Boulevard. “We zijn vrienden, maar gaan kijken of het wat wordt. Het is net Married at First Sight“, grapt ze. “Hij gaat ook zingen, denk ik.” Zo vertelt Marian dat Ronald zanger is van beroep. Een pluspunt, dus! “Het is een leuke catch. We hebben veel dezelfde interesses.” Ahw!

Opnieuw meedoen

En hoewel Marian nu wellicht een nieuwe liefde heeft gevonden, heeft ze eerder niet onder stoelen of banken gestoken om nog een keer mee te doen aan het programma.

“Ik zou het zo weer doen. Ik ga me volgend jaar weer inschrijven”, aldus Marian. De B&B-eigenaresse heeft echter wel een belangrijke boodschap voor iedereen die zich wil aanmelden.  “Gewoon lekker jezelf blijven. Ik heb me ook niet zo heel erg gegeven in het programma. Als ik mezelf zo terugzie, dan had ik echt wel zo’n rode lijn om me heen van niet zo dichtbij me komen. Dat vond ik wel van mezelf als ik zo terugkijk, zo ben ik helemaal niet”, aldus Marian. Aha!

Lees ook: Slaap je met ‘T-Rex’ handen? Dit betekent het

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Vriendin, Dingen Voor Vrouwen archief | Beeld: NL Beeld