Hoogzwangere Roxeanne Hazes deelt bijzondere 3D-foto op Instagram

Roxeanne Hazes babybuik foto

Ze heeft een prachtige babybuik

Aan haar hoogzwangere buik te zien gaat het niet lang meer duren voordat Roxeanne Hazes bevalt van haar eerste kindje. Natuurlijk willen we allemaal foto’s en herinneringen maken tijdens een zwangerschap, zodat we later weer kunnen terugblikken op deze bijzondere periode. Toch heeft Roxeanne wel een hele bijzondere foto laten maken.

En ze deelt deze foto met al haar volgers op haar Instagram-account.

Bijzonder

Sommige aanstaande moeders houden een zwangerschapsshoot en andere laten een gipsafdruk maken van hun bolle, zwangere buik. Roxeanne ging nog nét even een stapje verder en liet een bijzondere 3D foto maken van haar lichaam. Deze 3D foto kennen we natuurlijk allemaal die als echofoto van de kleine baby worden gemaakt in de buik, maar blijkbaar kunnen ook de aanstaande moeders van zichzelf een 3D foto laten maken.

De 3D foto

De jonge aanstaande moeder deelde de foto op Instagram. Bij de foto schreef ze: “Wat een bijzondere ervaring. Zojuist heb ik een 3D scan van mijn lichaam laten maken. Nog nooit heb ik naakt zijn zo prachtig gevonden. De print wordt nu gemaakt en over een paar weekjes komt het beeldje onze kant op. Een eeuwige herinnering aan mijn zwangerschap.” Wij vinden dat ze er prachtig uitziet en wensen haar veel gezondheid en geluk toe zodra de kleine op de wereld is gekomen!

@erikzwennes ❤

Een bericht gedeeld door ⚡⚡⚡⚡DOCHTER DRE⚡⚡⚡⚡ (@roxeannehazes) op

Lees ook: Dit zijn de (on)duidelijke tekenen dat hij jou net zo leuk vindt als jij hem!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram roxeannehazes | Beeld: Instagram