De opvolger van de Xenos is nu al razend populair door deze leuke woonitems

woonitems xenos casa
De nieuwe woonitems gaan nu al het hele internet over

Wellicht heb je het nieuws gemist dat de bekende woonwinkel Xenos haar deuren gaat sluiten. Deze bekende winkel zal worden overgenomen door de internationale interieurwinkel Casa. Vandaag is het eerste filiaal in Utrecht geopend. Dit is er al een van de vele Xenos-filialen die zal worden overgenomen. 

Casa is een interieurketen van de familie Blokker.

Nieuwe filialen

In Italië, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Marokko, Aruba, Luxemburg en België heeft de keten inmiddels al meer dan 500 winkels geopend. De woonwinkel verkoopt hippe, betaalbare items voor in het interieur. Binnenkort komen hier zo’n 110 nieuwe filialen in Nederland bij. De woonitems van de winkel zijn al te bewonderen in de online webshop en ook op Instagram post Casa regelmatig foto’s van de nieuwe woonitems in het assortiment.

Populair op Instagram

Het brede assortiment van Casa heeft alles waar het hart van menig interieur-liefhebber sneller van gaat kloppen. Zo hebben ze prachtig servies, mooie woonaccessoires en zelfs tuinmeubelen. Alleen al na het zien van de mooie beelden op Instagram beginnen onze handen al te kriebelen om ons eigen interieur onder handen te nemen. Toch is er één product in het bijzonder die blijkbaar bij iedereen in de smaak valt. Deze populaire bloempot op een houten standaard gaat inmiddels de hele wereld over. Past dit leuke woonitem ook in jouw interieur?

Lees ook: Hoogzwangere Roxeanne Hazes deelt bijzondere 3D-foto op Instagram

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle, Instagram | Beeld: Twitter