Grappig om te lezen: hier zou jij volgens je sterrenbeeld moeten wonen!

 

woonplaats

Hier zou jij volgens je sterrenbeeld moeten wonen!

Nederland is een fijn land om te wonen, maar iedereen heeft wel eens gedroomd van emigreren naar een ander land. Een heerlijk warm klimaat, tropische stranden of juist woeste natuur en bergachtige landschappen: er zijn zoveel prachtige plekken op de wereld. Kan je niet kiezen? Dan biedt je sterrenbeeld zoals gewoonlijk uitkomst.

Dit is volgens jouw sterrenbeeld de beste plaats om te wonen!

Ram
Jouw ideale woonplaats is The Big Apple, oftewel New York City. Je bent een ambitieus persoon en NY staat niet voor niets bekend als ’the city that never sleeps’: het is de plek waar mensen heengaan om succesvol te worden. Er is daarnaast altijd wat te doen dus je hoeft je geen moment te vervelen.

Stier
Emigreren kan jij het beste doen naar Cornwall in Engeland. Deze prachtige plek kent adembenemend mooie natuur, zowel de kust als het binnenland zijn erg mooi. Het tempo ligt er wat trager en de natuur neemt een centrale plek in, ideaal voor een dromer als jij.

Tweelingen
Jij houdt wel van een feestje, daarom hoor jij thuis in Californië. De zon schijnt hier altijd, de mensen zijn vrolijk jong en levendig: het past perfect bij een sprankelende persoonlijkheid als die van jou. Stiekem heb je ambities in de entertainmentindustrie, op naar Hollywood dus!

Kreeft
Ierland is mysterieus en een tikkeltje magisch, net als jij. Het land van de mythen en elfjes past perfect bij jouw dromerige en fantasierijke karakter. De natuur is schitterend en de mensen zijn er hartelijk, in Ierland zou jij je als een vis in het water voelen.

Benieuwd naar jouw sterrenbeeld? Lees verder op pagina 2!


Pagina 1/2