Om déze redenen moet je per direct een vakantie met je zus boeken!

vakantie zus

Op vakantie met je zus? Wie wil dat nou niet!

We komen alweer in de periode dat het tijd is om onze (z0mer)vakanties te plannen. En wie is er nou een leuker gezelschap dan je zus? Even een tripje, samen naar het buitenland. Twijfel je nog of het wel een goed idee is om eigenlijk wel met je zus weg te gaan? Dan zijn dit misschien wel meer dan genoeg redenen om dat wél te doen!

Genoeg reden om straks de vakantie samen te gaan boeken!

Samen opgegroeid
Jullie zijn letterlijk samen opgegroeid, dus je weet precies wat je aan elkaar hebt. Dit maakt het een stuk makkelijker om knopen door te hakken en samen de juiste keuzes te maken. Ook kunnen jullie om deze reden je goed aan elkaar aanpassen, zodat conflicten zo min mogelijk voor zullen komen.

Eigen tijd
Even een momentje rust van elkaar? Geen probleem! Jij gaat even lekker een stukje wandelen door het centrum en je zus blijft even de ochtend bij het zwembad liggen. Veel relaxter dan elke keer rekening moeten houden met elkaar toch?

Schaamteloos
Ongegeneerd ontelbaar veel foto’s van elkaar maken totdat je eindelijk de juiste hebt? Geen probleem, daar zijn jullie zussen voor!

De verzorger
Word je ziek tijdens de vakantie? Heel vervelend natuurlijk, maar wie kan er nou beter voor je zorgen dan je eigen zus? Wanneer jij kotsmisselijk van verkeerd eten (of drinken… haha) boven het toilet hangt houdt zij je haren wel naar achter en troost je totdat je je weer beter voelt.

Hechter dan ooit
Je dacht dat je al een hechte band had met je zus? Na een vakantietripje samen al helemaal! Doordat jullie alles met elkaar kunnen delen, eerlijk zijn tegenover elkaar en even weg zijn uit de dagelijkse sleur, maakt dat jullie nog dichter naar elkaar toe groeien dan ooit te voren.

Lees ook: Ben je opgegroeid met een zus? Dan heb je dankzij haar déze positieve eigenschappen ontwikkeld!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: NSMBL | Beeld: pexels