Treinen maken extra stop op Amsterdam RAI vanwege Huishoudbeurs

Treinen maken extra stop op Amsterdam RAI vanwege Huishoudbeurs

Ook worden treinen waar nodig verlengd en staan er extra NS-medewerkers op het station

Aankomend weekend gaat de jaarlijkse huishoudbeurs weer van start. De NS laat weten dat ze vanwege de verwachte drukte extra hun best doen om bezoekers makkelijk en snel naar de locatie te vervoeren. 

Verwachte drukte huishoudbeurs

De huishoudbeurs is een jaarlijks evenement waar je verrassende activiteiten beleeft, nieuwe smaken proeft en winkelt tussen unieke (huishoudelijke) producten. Deze vindt plaats op zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 februari in de RAI in Amsterdam. De NS laat treinen van en naar Amsterdam Zuid en Schiphol een week lang een extra stop maken op station Amsterdam RAI vanwege de verwachte drukte tijdens de Huishoudbeurs. Ook worden treinen waar nodig verlengd en staan er extra NS-medewerkers op het station om reizigers welkom te heten en te assisteren bij het passeren van de poortjes. “Zo brengen we grote aantallen bezoekers met de trein van en naar het evenement”, schrijft NS op hun website. Bovendien speelt Ajax op zondag een wedstrijd tegen Sparta Rotterdam in de Amsterdam Johan Cruijff ArenA, dus die dag kan er extra drukte worden verwacht op het traject.

Louisa Janssen op de huishoudbeurs

Tijdens het event treden er verschillende artiesten op. Louisa Janssen (bekend van het recente seizoen van Echte Meisjes in de Jungle) deelde eerder heugelijk nieuws op haar Instagram-account. Zo laat de 37-jarige realityster weten dat ze dit weekend zal optreden op de huishoudbeurs. Ze zal op beide weekenddagen te zien zijn. Het is voor velen een populair jaarlijks uitje, maar heeft voor sommigen een nogal stoffig imago. Hoog tijd voor Louisa om de boel wat op te komen spicen, dus!

Lees ook: Vrouw geeft toe: ‘Ik verpestte express het sollicitatiegesprek van mijn vriend door zijn was niet te doen’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Nieuws.nl, NS | Beeld: Pixabay