Video van vierjarig meisje in tranen gaat viral: ‘Ik ben lelijk’

meisje in tranen lelijk viral

De video gaat heel het internet over

Afgelopen week dook er op internet een video van een Amerikaanse kapster op. De kapster deelt een opname waarin een vierjarig meisje keihard in huilen uitbarst, omdat zij zichzelf lelijk vindt. De video breekt ieders hart en roept veel emoties op. Zo deelde onder andere first lady Michelle Obama de video op haar Instagram om de vierjarige een hart onder de riem te steken. 

“Ik ben lelijk”

Terwijl het jonge meisje Ariyonna in de kappersstoel zit voor een knipbeurt, kijkt ze naar zichzelf in de spiegel. Vol overtuiging zegt Ariyonna: “Ik ben lelijk.” De kapster is het hier absoluut niet mee eens en draait het meisje naar zichzelf toe. “Dat moet je niet zeggen”, geeft de kapster aan, waarna Ariyonna in huilen uitbarst.

Kuiltjes in haar wangen

“Je bent zo mooi en je hebt de schattigste kuiltjes in je wangen”, zegt de kapster tegen het verdrietige meisje. De vierjarige Ariyonna lijkt echter ontroostbaar en kan niet stoppen met huilen. Op het internet werd de ontroerende video al gauw opgemerkt en spreekt menig kijker de vierjarige op een positieve manier toe.

Michelle Obama

Ook first lady Michelle Obama deelt de video van het meisje op Instagram. In de beschrijving bij de video geeft Michelle aan: ‘Ariyonna, je bent prachtig. In een wereld die soms vertelt dat het niet zo is, wil ik jou en ieder ander mooi, intelligent, dapper zwart meisje vertellen, hoe kostbaar jullie zijn.’ Michelle eindigt haar bericht met ‘#blackgirlmagic’.

Lees ook: Meghan Markle blaast fans omver met haar felgekleurde outfits

Bron: LINDA | Beeld: Videostill Instagram