Op deze datum keert Chateau Meiland weer terug op de buis

chateau meiland buis

Dit is wat ons in seizoen drie te wachten staat

Sla die wijnflessen maar vast in, want het duurt niet lang tot we weer volop kunnen genieten van Chateau Meiland. We moesten even geduld hebben, maar inmiddels is de exacte datum bekend. En dat is niet alles: we kunnen je ook gelijk vertellen wat je dit seizoen te wachten staat. 

Niet alleen maar gezelligheid

Ondanks dat het op het chateau voornamelijk gezellig lijkt te zijn, gaat het leven van de Meilandjes niet altijd over rozen. Een flinke portie media-aandacht en een volgeboekt chateau bezorgen de familie een hoop stress. Daarnaast hakt de dagelijkse sleur er bij de familie ook flink in. We zien daarom de familie Meiland in het derde seizoen naar het zonnige Tenerife vertrekken, om even goed uit te rusten.

Huishoudster Nadège

In het derde seizoen van Chateau Meiland zien we naast de familie Meiland ook huishoudster Nadège. De Franse huishoudster van de familie wordt continu op sleeptouw meegenomen en gaat zelfs met de familie op vakantie. Dit is een behoorlijke stap voor Nadège, aangezien de lieve hulp van de familie nog nooit een stap buiten het Franse dorp heeft gezet.

Terugkeer naar Nederland

In eerdere berichten liet de familie Meiland al weten dat zij een terugkeer naar Nederland maakt. Dit hield menig fan bezig. Wat gaat de familie Meiland in Nederland doen? Verlaten ze het Franse chateau? Ook dit onderwerp komt aan bod in het derde seizoen van Chateau Meiland. Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten. Het derde seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 23 maart om 20.30 uur elke week te zien op SBS6.

Lees ook: Meghan Markle blaast fans omver met haar felgekleurde outfits

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, Daniel Kroll