Bevallen in augustus? Jouw baby is speciaal volgens dit onderzoek

baby augustus

Dit is waarom baby’s uit augustus speciaal zijn

Als jij geboren bent in augustus of in deze maand zelf een kindje verwacht, mag je in je handjes knijpen. Baby’s die geboren worden in deze maand zijn namelijk speciaal, volgens onderzoek.

Speciale baby

Natuurlijk, jouw baby is sowieso speciaal. Of deze nou in augustus geboren is of niet. Maar nu blijkt dit ook nog eens een wetenschappelijke onderbouwing te hebben. Die kun je in je zak steken. Hieronder geven wij drie redenen waarom jouw augustusbaby speciaal is.

Het zijn grotere baby’s

Baby’s die in de zomer geboren worden, zijn zwaarder dan baby’s die in de andere drie seizoenen ter wereld komen. Dat blijkt uit een grootschalig Brits onderzoek. Een hoger gewicht wordt gelinkt aan positieve korte- en langetermijneffecten. Tevens zijn deze baby’s vaak lang wanneer zij volwassen zijn. Onderzoekers verklaren dit doordat de moeder tijdens het laatste trimester van de zwangerschap meer vitamine D krijgen.

Ze zijn blij en positief over het leven

Mensen die in augustus geboren zijn, staan vaak positief in het leven en zien het glas als halfvol. Ze voelen zich vaak gelukkig.

Ze zijn geboren leiders

Als je in augustus bent geboren, heb je een sterrenbeeld leeuw of maagd. Volgens dr. Athena Perrakis, astroloog en oprichtster van Sage Goddess, is een leeuw een zelfverzekerd, sterk persoon – zowel fysiek als mentaal. Ook zijn mensen met dit sterrenbeeld erg trots en charismatisch. De maagd hebben vergelijkbare persoonlijkheidstrekjes, maar zijn daarnaast erg georganiseerd en werken heel precies. Dat maakt mensen uit augustus geboren leiders.

Lees ook: Deze babynamen passen het best bij het sterrenbeeld van je kind

Bron: Her Family | Beeld: Unsplash