Iven Cudogham uit Een Huis Vol brengt eigen boek uit

Iven Cudogham

‘Het is goed om die dingen gescheiden van elkaar te zien want dan blijft het ook leuk’

De familie Cudogham is al een aantal seizoenen te zien in het populaire programma Een Huis Vol. Met maar liefst zeven kinderen weten moeder Cynthia en vader Iven álles over het ouderschap. En al deze kennis bracht Iven op een idee: een eigen boek uitbrengen over het vaderschap.

Papa!

Iven en Cynthia geven in Een Huis Vol een kijkje in hun drukke leven met zeven kinderen. In het boek Papa! van Iven gaat het daarom over het vaderschap en vertelt hij hoe het is om papa te zijn. Maar niet alleen zijn ervaring deelt hij. Zo bespreekt de vader van zeven ook verschillende opvoeddilemma’s, geeft hij tips en tricks aan andere ouders, deelt hij allerlei weetjes over zijn eigen huishouden en komen er hier en daar wat grappige anekdotes in voorbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Iven Cudogham (@ivencudogham)

Koffietijd

Afgelopen week was Iven te gast bij Koffietijd om te vertellen over zijn nieuwe boek. Tijdens de uitzending vertelt hij al het een en ander, maar geeft hij meteen al een belangrijke tip als het gaat om het opvoeden van kinderen. “Ik ben papa, ik ben Iven en ik ben een echtgenoot. Het is goed om die dingen gescheiden van elkaar te zien want dan blijft het ook leuk.”

Ook zijn er veel kijkers vaak nieuwsgierig naar hoe Iven en Cynthia het financieel doen. “Dat is een van de meest voorkomende vragen die we krijgen”, geeft Iven toe. “Tuurlijk, het leven is duur. Het zijn dingen als: waar geef je je geld aan uit. Wij kiezen ervoor om lekker te eten. Daarentegen gaan we geen dure reizen maken naar Bali ofzo.” Keuzes maken dus!

Lees ook: Dit is het lievelingsparfum van onze eigen koningin Máxima

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Koffietijd | Beeld: KRO NCRV