Naomi van As prijst zich gelukkig met dochtertje: ‘Ik heb niks te klagen’

Ze kan het moederschap goed combineren

Sven Kramer en Naomi van As werden op 21 oktober de trotste ouders van hun eerste kindje, dochtertje Kae Robin Kramer. Hoewel jonge ouders vaak op een roze wolk leven door de komst van een kleintje, kan het ook behoorlijk afzien zijn. Naomi prijst zich echter gelukkig, want haar dochter is een makkelijke baby.

Naomi was te gast bij Koffietijd en spreekt openhartig over het moederschap.

Makkelijke baby

Sven en Naomi hebben het getroffen met hun dochtertje. Hoewel Kae in het begin nog niet helemaal doorsliep, zijn de slapeloze nachten nu achter de rug. Bovendien vindt hun kindje reizen helemaal niet vervelend. “Ik sleep haar overal mee naartoe”, vertelt de 35-jarige brunette in Koffietijd. “Het is ook echt leuk. De nachten gaan goed, ze sliep al best wel snel door. Wat dat betreft heb ik niks te klagen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good hair day 🤷🏻‍♀️ #punkertje

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Reizen

Tevens vertelt Naomi hoe hun dochtertje al mee op vliegreis is geweest naar Inzell, waar Sven zo’n twee weken geleden moest schaatsen. “Ik heb een heel relaxte baby. Vliegen gaat goed, ik vond het best wel spannend in het begin. Ik vroeg me af hoe het zou gaan met haar oortjes, maar ik heb gewoon meteen de fles of de tiet erin gedouwd, even plat gezegd”, vertelt Naomi nuchter. “Het werkt echt heel goed en het waren vluchtjes van een uur en dat ging goed.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🛫 daar gaan we! Eerste keer vliegen met Kae’tje #gingtop #collalbo #ekallround

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Papa Sven

Sven is maar al te blij dat zijn gezin regelmatig met hem meereist. “Hij vindt het echt heel leuk”, vervolgt de trotse moeder. “Hij heeft altijd heel veel zin om haar te zien. We zitten natuurlijk niet bij elkaar in het hotel, want hij is zich helemaal aan het focussen en dat begrijp ik ook helemaal. Maar af en toe komt hij even snel langs om een kusje te geven en om te knuffelen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Lees ook: Sven Kramer over kersverse ouderschap in combinatie met zijn werk

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL | Beeld: Videostill