Shelly Sterk van slag na akelige opmerkingen over zoontje

“Dan spoor je toch niet?!”

Nieuwbakken moeder Shelly Sterk is – net als vele ouders – zo trots als een pauw als het op haar zoontje aankomt. De 28-jarige presentatrice plaatst dan ook regelmatig een kiekje van haar mannetje Jake op Instagram. Hoewel de moeder veel positieve reacties krijgt op deze kiekjes, ontvangt ze ook een aantal haatreacties. Iets wat de blondine niet in de koude kleren gaat zitten.

In haar Instagramstory’s bijt ze van zich af.

Foto

Shelly plaatste gisteren een vrolijk kiekje op Instagram van haar en haar zoontje. “Hier kakt meneer heel blij z’n luier vol”, grapt ze in de caption. Al snel stromen er lieve reacties binnen van onder andere AnneMarie Keizer en Manuel Venderbos. Helaas overschaduwen een aantal haatreacties deze lieve berichtjes. “Wat een misbaksel”, is een van de reacties. Iets waarvan Shelly behoorlijk schrok. 

Tegengeluid

Hoewel de presentatrice weet dat het beter is om geen aandacht te besteden aan de haters, besluit ze er toch wat van te zeggen. “Heel veel lieve en leuke reacties op de foto met kleine Jake. Maar ook een paar reacties die ik zo raar vind”, begint ze haar verhaal in haar Story. “Ik weet dat ik deze mensen eigenlijk geen aandacht moet geven… Maar als je het nodig vindt om dit eronder te schrijven, dan spoor je toch niet?!”, verwijst Shelly naar een van de reacties. De kersverse moeder wil dan ook graag het advies van haar oma met iedereen delen. “Zoals mijn oma altijd zei: ‘Als je niks aardigs te zeggen hebt, zeg dan gewoon lekker niks’.”

Shelly Sterk

Bijval

Shelly kan gelukkig rekenen op veel bijval. “Wat een nare reacties. Hij is juist heel erg leuk om naar te kijken”, schrijft iemand. Weer een ander zegt: “Ik vind het een schatje. Trek je niks aan van wat andere mensen zeggen. Ene oor in en andere oor uit.”

Lees ook: Waarom deze blauwe jumpsuit van koningin Máxima dit najaar niet mag ontbreken in je kledingkast

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Shelly Sterk | Beeld: Videostill YouTube, Screenshot Instagram Shelly Sterk