Kijkje achter de schermen: Doutzen begint eigen YouTube-serie

doutzen 2

Het topmodel gaat een kijkje van haar privéleven geven

Gisteravond kondigde Doutzen Kroes in een aflevering van Jinek aan dat er een YouTube-serie aan zit te komen over haar leven. Het topmodel wordt acht maanden lang door een cameraploeg gevolgd om alle gebeurtenissen rondom het leven van Doutzen vast te leggen. Van Fashion Week tot aan haar kinderen van het schoolplein plukken: we krijgen het allemaal te zien. 

In de serie ‘Doutzen Diaries’ wil het topmodel zich van een andere kant laten zien.

Doutzen Diaries

In de YouTube-serie neemt het topmodel ons mee in haar leven in New York. Haar man Sunnery James en twee kinderen Phyllon en Myllena Mae zijn in de serie te zien. Doutzen legt in Jinek uit wat we van haar serie kunnen verwachten: “Je gaat de ‘glamour en granola’ uit mijn leven zien. Ik kom terug van New York Fashion Week en daarna haal ik mijn kinderen op van school en sta ik weer te koken. Dat is het contrast.”

Gezin

Wanneer Eva Jinek vraagt of Sunnery hier ook op zat te wachten, geeft Doutzen direct aan dat hij ook achter dit idee staat. Hij zal net als de kinderen onafgeschermd in de video’s te zien zijn. Wanneer Eva over dit onderwerp begint, moet Doutzen spontaan lachen. “Mijn dochter Myllena gaat waarschijnlijk een spin-off krijgen van deze show, want zij steelt mijn spotlight. Onze dochter is echt een typetje dat je gaat leren kennen. Ik herken helemaal niets. Ik denk dat het allemaal van haar vader is.”

Andere kant

Volgens Doutzen is dit dé manier om zichzelf van een andere kant te laten zien. De blondine houdt er af en toe van om de randjes op te zoeken – lees: de prachtige én pikante foto’s op Instagram – en staat daarom te springen nóg meer te delen in haar eigen serie. De YouTube-serie ‘Doutzen Diaries’ is vanaf dinsdag te zien op het YouTube.

Lees ook: Back to the 90’s: deze kleur mascara is terug van weggeweest

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: LINDA | Beeld: Videostill