Adele deelt verjaardagsfoto en is bijna onherkenbaar veranderd

De jarige zangeres heeft een ongelooflijke metamorfose doorgemaakt

Het was eventjes stil op de Instagramfeed van Adele, maar vanochtend sleepte een foto van de Britse zangeres binnen enkele uren miljoenen likes en tienduizenden reacties in de wacht. De superster is namelijk flink afgevallen en deelde het verbluffende resultaat op Instagram. 

Kilo’s kwijt

Op deze foto is een stralende en bijna onherkenbaar veranderde Adele te zien. Hoewel fans al langer doorhadden dat Adele wat kilo’s had verloren, wordt er alsnog vol verbazing gereageerd op deze transformatie.

Gezond en gelukkig

Afgelopen september liep het huwelijk van de popster met Simon Konecki op de klippen, maar moeilijkheden in haar privéleven zijn zeker niet aan deze foto af te lezen. Op Instagram wordt er niet alleen lovend op Adele’s nieuwe figuur gereageerd, ook haar gezonde en gelukkige uitstraling wordt veel besproken.

Onzekere tijden

De zangeres mag vandaag 32 kaarsjes uitblazen. Onder haar foto bedankt ze iedereen voor de felicitaties en laat ze weten dat ze hoopt dat haar fans allemaal gezond zijn. Ook spreekt ze dankbaarheid uit voor iedereen die zich inzet voor de veiligheid van anderen in deze vreemde tijden. “Jullie zijn echt onze engelen” schrijft Adele.

Lees ook: Adele viel in no time 20 kilo af met dit dieet en deze oefeningen

Bron: Instagram | Beeld: BSR Agency, AFF