Adele viel in no time 20 kilo af met dit dieet en deze oefeningen

Adele

In een paar maanden tijd wist Adele heel wat kilo’s af te vallen

Popicoon Adele was een prachtige en curvy vrouw op het moment dat ze doorbrak met haar muziek. Anno 2019 is ze nog altijd net zo prachtig. Een dingetje is wel veranderd: haar gewicht. De zangeres viel flink wat af en voelt zich nu goed. Al moet ze wel gedisciplineerd te werk gaan om haar figuur te behouden. Benieuwd naar haar eet- en trainschema? Wij vertellen je er meer over.

Ondanks haar aversie voor sporten, is de zangeres nu regelmatig in de sportschool te vinden.

Verjaardagsfeest

Op 25 oktober showde zangeres Adele haar nieuwe figuur op het verjaardagsfeest van Drake. Alle ogen waren op de zangeres gericht, want ze was flink afgevallen. Naar verluidt viel Adele in zes maanden tijd 20 kilo af. Volgens bronnen volgt ze samen met Ayda Field (ja, de vrouw van Robbie Williams) sportlessen en wist ze haar lichaam in zes maanden tijd te transformeren tot was het nu is.

Stem

Het is overigens niet de eerst keer dat Adele flink wat afviel. In 2008 begon Adele al met een aantal veranderingen in haar dieet. Destijds wilde ze het doen voor haar vocaal. “Ik ben de hele tijd bang dat ik mijn stem ga beschadigen”, vertelde ze aan Mirror. Ze besloot daarom om haar tien koppen suikerthee te laten staan en kuste alcohol, sigaretten en cafeïne vaarwel. Met resultaat. Adele viel aanzienlijk af en had nog altijd haar prachtige rondingen. Nu pakte ze het echter anders aan en viel nóg meer af. 

Sportregime

Wat Adele nu anders deed? Volgens US Weekly nam Adele een personal trainer in de arm. Ze ging drie keer per week naar de sportschool om daar 60 minuten lang cardio en circuittrainingen te doen. Volgens een bron wil Adele gezond zijn en een goed voorbeeld zijn voor haar zoontje. Ook zou Adele samen met Ayda naar pilates gaan, iets wat Adele wel leuk vindt, in tegenstelling tot het trainen in de sportschool.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I used to cry but now I sweat 😂 #gingermckenna Happy birthday to one of the kindest and funniest people I’ve met @champagnepapi 🌹

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Dieet

Naar verluidt volgt Adele momenteel het Sirtfood Diet. Een dieet bestaande uit gezond, caloriearm voedsel met veel eiwitten. Ook fruit en groene sappen spelen een grote rol in dit dieet. Gelukkig is het niet alleen maar afzien, want het dieet laat ook ruimte over voor wat lekkernijen. Op de ‘vrije dagen’ mag Adele genieten van pure chocolade en rode wijn. Wel wordt aangeraden om het dieet niet al te lang te volgen.

Lees ook: Dit is het dagmenu van Jennifer Lopez

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Harpers Bazaar, Us Weekly, Mirror | Beeld: Videostill Skavlan