Babynieuws: Tess Milne verwelkomt tweede kindje

De presentatrice deelt een foto van haar pasgeboren zoon op Instagram

Na een spannende zwangerschap is presentatrice Tess Milne vorige week bevallen van haar tweede kindje. Vandaag deelt ze een ontroerende foto van haar ukkie op Instagram en maakt ze ook meteen de naam van haar zoon bekend.

Broertje

De presentatrice en haar man Ties waren al de gelukkige ouders van een zoon, Cairo Willem. Hun tweejarige kind heeft er nu een klein broertje met de naam Skye Arthur bijgekregen.

Grote glimlach

De 32-jarige blondine is enorm gelukkig dat ze nu als moeder van twee moederdag zal vieren. “Verwilderde haren, zo wit als een laken maar niemand kan deze glimlach van mijn gezicht halen” schrijft Tess op Instagram.

Zorgen over de bevalling

Eerder deelde de presentatrice nog haar zorgen over de bevalling met haar volgers. Niet alleen bracht de coronacrisis extra veel onzekerheid met zich mee tijdens de zwangerschap, ook heeft Tess te maken met een schildklierziekte die haar hormonen uit balans kan brengen. Op Instagram laat ze weten dat haar kindje gelukkig “gezond en liefdevol” ter wereld is gebracht. Hiervoor bedankt ze het ziekenhuispersoneel.

Lees ook: Baby op komst? Deze apps maken je zwangerschap een stuk makkelijker

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse hoogte, Anneke Janssen