Afgetrainde Ellemieke Vermolen verbluft volgers met bikinifoto’s

Ellemieke Vermolen

Ook deelt de presentatrice hoe ze zo strak is geworden

Ellemieke Vermolen trok onlangs de stoute schoenen aan en poseerde in bikini voor het LINDA. Zomerboek. Op Instagram geeft de presentatrice toe dat ze dit best wel spannend vond, maar daar zien wij niks van op de prachtige foto’s die ze alvast deelt. 

Bikinishoot

Ellemieke deed onlangs een bikinishoot voor het LINDA. Vakantieboek. Op Instagram deelt ze nu een aantal kiekjes van de shoot. Het resultaat mag er zeker zijn! De presentatrice geeft aan dat ze trots op zichzelf is, maar dat ze niet nog een keer ‘uit de kleren’ zal gaan. “Mezelf blootgeven doe ik niet graag dus dit was ook de laatste keer, letterlijk en figuurlijk”, schrijft ze bij de foto’s. “Hope you like it!”

‘Knappe vrouw’

Ook haar volgers zijn onder de indruk van de stunning foto’s. “Beeeldig!”, laat Patty Brard achter onder de foto. Ook trotse broer Jeremy Vermolen reageert: “Heel gaaf zussie”. “Je staat er prachtig op”, “Knappe vrouw” en “Je bent prachtig en zo puur je mag zeker heel trots op jezelf zijn” klinkt het verder in de reacties.

Geheim

Het moge duidelijk zijn dat Ellemieke het modellenwerk in al die jaren nog niet is verleerd. Maar waar wij vooral benieuwd naar zijn, is hoe ze helemaal in shape kwam voor deze shoot. Aan RTL Boulevard verklapt Ellemieke dat ze wel het een en ander heeft laten staan voordat ze zich voor de camera begaf. “Geen brood, pasta, koolhydraten. Veel groente. Onbewerkte producten en niet te veel van alles”, legt ze uit. “Ik miste vooral de chocola en chips tijdens het vrijdagmiddagaperitief. En oké, ook de pizza op vrijdagavondfilmavond met de jongens.”

Afzien dus, maar daardoor verscheen de presentatrice wel superstrak op de set. Er gaat echter een hoop verdriet schuil achter die sexy blik. “Het verlies van mijn zoontje Josha aan het einde van de zwanger­schap en mijn scheiding zijn verdrietige, traumatische ervaringen”, vertelt ze tijdens het interview. Gelukkig gaat ze niet bij de pakken neer zitten. “Als het leven je citroenen geeft, moet je limonade maken – ik sta in het leven met open ogen en armen.” Go Ellemieke!

Lees ook: ‘Bruiloft Lil’ Kleine en Jaimie Vaes gaat ook dit jaar niet door’

Bron: Instagram Ellemieke Vermolen, Beau Monde | Beeld: Brunopress