‘Bruiloft Lil’ Kleine en Jaimie Vaes gaat ook dit jaar niet door’

Lil' Kleine

De twijfels slaan toe

Het zijn veelbewogen weken voor Lil’ Kleine en Jaimie Vaes. De rapper kwam in opspraak nadat hij zijn vriendin zou hebben mishandeld op het Spaanse eiland Ibiza. Hoewel de twee in een verklaring stelden veel van elkaar te houden, lijkt Jaimie nu toch te twijfelen over het aanstaande huwelijk. 

Twijfels

De bruiloft van Lil’ Kleine en Jaimie gaat dit jaar opnieuw niet door. Dat weten betrouwbare bronnen te vertellen aan Shownieuws. De bruiloft is vanwege alle coronamaatregelen al eens uitgesteld, maar nu rijst zelfs de vraagt of het huwelijk überhaupt nog doorgaat. “Jaimie Vaes is behoorlijk aan het denken gezet”, vertelt Bart Ettekoven in Shownieuws. “Ze is gaan nadenken en ze is nu eigenlijk van mening dat ze het allemaal niet meer weet.”

Groot vraagteken

Het is dus nog maar afwachten of haar huwelijk met Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine echt heet, uiteindelijk nog doorgaat. “Jorik wil nog steeds dolgraag trouwen, maar voor Jaimie staat er een heel groot vraagteken achter die trouwerij”, weet Ettekoven te vertellen. “Jorik zal flink moeten veranderen als dat huwelijk überhaupt ooit nog plaats gaat vinden.”

Realityserie

De twijfels van Jamie kunnen nog weleens voor een plottwist gaan zorgen in haar eigen realityserie. Discovery+ bracht maandag namelijk een persbericht naar buiten, waarin werd gezegd dat de aanloop naar het huwelijk te zien zal zijn. Naast de aanloop, zou ook de grote dag zelf te zien zijn. “Ondertussen volgen we natuurlijk ook weer het hectische leven van Jaimie zelf dat vol contrasten zit. Het ene moment is ze druk in haar rol als zorgzame moeder en verantwoordelijk voor het huishouden, het andere moment staat ze vol ‘glam’ voor honderden flitsende camera’s aan de zijde van haar immens populaire vriend en aanstaande man. Met zijn tweeën vormen ze een gouden duo. Zij kunnen daarom niet wachten tot het eindelijk zover is. En wij natuurlijk ook niet”, valt te lezen in het persbericht.

Lees ook: Lil’Kleine en Jaimie Vaes: ‘Geruchten zijn niet waar, we houden heel veel van elkaar’

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress