Josje Huisman pronkt met groeiende babybuik

Josje Huisman

Wat ziet ze er prachtig uit

Josje Huisman maakte ruim een maand geleden het heugelijke nieuws bekend dat ze in verwachting is. Met vriend Cle Gyimah verwacht de blondine haar eerste kindje. Vorige maand deelde de voormalig K3-zangeres al een kiekjes waarop te zien was dat ze een babybuikje heeft, maar in de tussentijd is haar buik behoorlijk gegroeid.

De ooievaar komt in de winter van 2018 langs.

Verjaardag

Josje en Cle gingen dit weekend gezellig in stijl uit eten om de verjaardag van Cle te vieren. Op het vrolijke kiekje is te zien dat de jarige job zijn handen om de babybuik van Josje heen heeft. Ze zien er allebei stralend uit. “Birthday diner for two and a half”, grapt Josje bij de foto. Op het plaatje is goed te zien dat babybuik van de 32-jarige aardig is gegroeid. Josje is gehuld in een prachtige jurk en draagt een paar killer stiletto’s. Zo krijgt de blondine veel complimenten over haar outfit en vinden haar volgers dat ze allebei stralen. Ook wordt er opgemerkt dat het knap is dat de zangeres nog op zulke hoge hakken kan lopen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Birthday diner for two and a half☺Happy birthday @cledoingthings ❤

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op

Stel

Josje deelde vorige maand dat zij en haar vriend hun geluk niet opkunnen. “Zo blij om te delen dat Cle en ik een kindje verwachten in de winter van 2018.” Josje is iets meer dan een jaar samen met 27-jarige Cle. Haar vriend is een echte duizendpoot, want hij is onder andere medeoprichter van het online lifestylemagazine BALLINNN’ en heeft zijn eigen bedrijf Very Rare Agency, dat foto- en videoreportages maakt.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Buikje! Zo blij om te delen dat @cledoingthings en ik een kindje verwachten in de winter van 2018. #closje #baby #blij!❤ Foto: @mixit 😘

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op

Lees ook: Eva Jinek deelt een prachtige foto van haar babybuik op Instagram

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Josje Huisman | Beeld: videostill