Zouden Rachel en Ross uit Friends in 2018 nog steeds bij elkaar zijn? De bedenker van de serie geeft antwoord!

Friends

Wat denk jij?

Echt een stabiel koppel kon je ze niet noemen, maar ze waren stiekem wel het geliefdste stel van de serie. Ross en Rachel uit Friends hebben een bewogen relatie, maar vonden elkaar telkens weer terug. Zou het stel anno 2018 nog steeds samen zijn? De bedenker van Friends, David Crane, geeft het verlossende antwoord.

Wie was jouw favoriete stel?

Zijn ze nog samen?

Wie aan Friends denkt, denkt hoogstwaarschijnlijk aan Monica en Chandler en Rachel en Ross. Toen de serie eindigde kregen ze allemaal hun happy end, maar zouden de stellen nu nog steeds gelukkig zijn? Ross en Rachel zijn immers vaker uit elkaar geweest. Of Rachel en Ross nog samen zijn? Daar is David Crane duidelijk in. “Ja hoor, natuurlijk!”, antwoordt David tijdens een panel van de Emmy Awards. “Ze hebben tenslotte tien jaar lang hard gewerkt aan hun relatie.” Hoe zit het dan met Monica en Chandler? Ook zij zijn nog steeds gelukkig getrouwd.

Reünie

Door de komst van betaalde streamingdiensten als Netflix, zijn remake’s van onze favoriete series en vervolgen op de leukste films populairder dan ooit. Wist je bijvoorbeeld dat er hoogstwaarschijnlijk een derde film van Legally Blonde komt? Ook Gilmore Girls kreeg een nieuw seizoen. Al snel kwamen er geruchten dat er een nieuwe seizoen van Friends op de agenda stond, maar naar nieuwe afleveringen kunnen we helaas fluiten. “Zal nooit gebeuren. Nooit! We hebben het gedaan, het is afgelopen. Je wil er ook niet meer van zien, want het is allemaal op een gelukkige manier geëindigd.”

Helaas, wij gaan in elk geval alle seizoenen van Friends maar weer eens opnieuw kijken!

Lees ook: Oeps! We verkiezen Netflix boven onze vrienden…

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: videostill