André Hazes treedt op voor Johnny de Mol en Anouk van Schie


Het echte feest moet nog komen, maar André Hazes zingt alvast een moppie voor het kersverse echtpaar

We snappen er geen houtje meer van. Zijn Johnny de Mol en Anouk van Schie nu al getrouwd, of niet? Tante Linda de Mol bracht iedereen op het dwaalspoor door te zeggen dat de twee komend weekend zullen trouwen, maar achteraf bleek dat de twee vorig weekend al in Buenos Aires zijn getrouwd en dat ze dat zullen vieren met een groot feest vanavond. Nu zijn er foto’s opgedoken dat André Hazes de twee toezingt en Linda de Mol is ook aanwezig. Wij snappen er niets meer van!

Zijn ze al getrouwd of niet?

Instagram

André Hazes deelt een foto op Instagram waar hij samen met Johnny de Mol op staat. Tante Linda staat op de achtergrond met een glas drinken in haar hand. “Een optreden mogen geven voor Johnny en zijn prachtige aanstaande! Wat een warme familie mag zij in terechtkomen! Paar uurtjes slaap, letterlijk, en weer naar huis,” schrijft André. Ehh… Aanstaande? Zijn ze nog niet getrouwd dan?

Feest

Het ziet eruit als een leuk feestje op de foto, maar het valt ook op dat Johnny helemaal geen pak aan heeft. Zijn familie is aanwezig, maar bij een bruiloft hoort toch wel een pak? En dat André daarnaast ook nog schrijft over Johnny’s aanstaande, doet er op lijken dat de twee nog níét getrouwd zijn. Wellicht vieren ze een week lang feest? We hebben geen idee!

Verwarring

De berichten zijn in ieder geval zeer verwarrend. Ze zouden komend weekend trouwen of zijn al getrouwd, ze trouwden in Buenos Aires of in Portugal. Wij begrijpen er in ieder geval niks meer van! We wachten geduldig af totdat het stel zelf met informatie komt…

Inmiddels is de foto van Instagram verwijderd. Je kunt hem hier nog vinden.

Lees ook: Dit is waarom juist vrouwen zo vaak trek hebben in chocola

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videostill