Barbie heeft een nieuwe liefde gevonden in de afkickkliniek

barbie
Na roerige tijden lijkt het Barbie weer voor de wind te gaan

Het zat Samantha de Jong, oftewel Barbie, niet altijd mee. Afgelopen zomer viel ze uit het raam van haar appartement omdat ze onwel werd. Ze zat aan de medicijnen tegen haar depressie en voelde zich door de hitte niet goed. De medicijnen waren nodig naar aanleiding van de zelfmoordpoging die ze aan het begin van het jaar deed. Om weer een beetje op te knappen buiten de spotlights, ging ze naar een afkickkliniek in Schotland.

Ze vond meer dan rust in Schotland.

Relatie

Voor zover wij wisten, had Barbie een relatie met zanger Jeffrey van der Meer. Hij steunde haar in de zware tijd en moedigde haar aan om beter te worden onder begeleiding van professionals in de afkickkliniek. Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat de twee niet langer samen zijn. Volgens velen komt dit omdat Barbie verliefd is geworden op een andere man in de afkickkliniek. Jeffrey is het daar niet mee eens. Hij zegt dat Barbie’s oude ‘slechte vriendinnen’ hem zwart hebben gemaakt.

Nieuwe liefde

Een familielid van Barbie sprak met Story over de vooruitgang en wist daarbij te vertellen dat Barbie solaas had gevonden bij een medepatiënt. “Het was echt liefde op het eerste gezicht tussen die twee. Het is lange tijd geleden dat Samantha zo gelukkig klonk. Als we elkaar spreken vertelt ze iedere keer hoe blij ze is met die jongen.” Er werd nog gevreesd dat deze mystery man een slechte invloed op Barbie zou hebben, maar dat is volgens het familielid niet het geval. Het tegenovergestelde, ze zouden elkaar juist steunen en elkaar bemoedigen om van de drugs af te blijven.

Samantha, oftewel Barbie, hier nog gelukkig met Jeffrey van der Meer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met me hartje !! 😍 @jeffreylake

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

Lees ook: André Hazes treedt op voor Johnny de Mol en Anouk van Schie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Videostill