André Hazes en Monique Westenberg vieren Sinterklaas met zoontje

Andre Hazes

Het gezin zit voor de haard liedjes te zingen

Een paar maanden geleden leek het nog onmogelijk, maar inmiddels zijn André Hazes en Monique Westenberg weer regelmatig in één huis te vinden. Onlangs kwam de zanger al op de verjaardag van zijn zoon en nu is het gezin opnieuw compleet om samen met André Jr. een schoen te zetten.

Spannende tijd

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat er een hele spannende tijd aanbreekt voor kinderen. Een verlanglijstje maken, je schoentje zetten en de grote vraag of alles goedkomt met de cadeautjes op pakjesavond. Ook de jongste Hazes-telg mag zijn schoen zetten, en daarbij kan papa André natuurlijk niet ontbreken.

Zie ginds komt de stoomboot

Monique deelt in haar Instagram Stories een filmpje van het tafereel dat zich voor de open haard afspeelt. André Jr. zit naast zijn vader op de grond en samen zingen ze uit volle borst. “Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan”, klinkt het. Enne, er staan niet alleen kinderschoenen voor de haard. Ook papa en mama hebben hun schoentje ernaast gezet. Tja, je kunt het altijd proberen!

Andre Hazes

Beeld: Instagram Stories @moniquenoell

Burn-out

Het is de laatste tijd wat stiller rondom André Hazes. Hij kampt met een emotionele burn-out en neemt daarom even rust. De geruchten gaan dat zijn relatie met Sarah van Soelen voorbij is en dat hij vaker bij Monique thuis wordt gespot. De volkszanger woont momenteel bij zijn moeder Rachel, die hem met heerlijk eten en de nodige moederliefde goed verzorgt.

Lees ook: André Hazes ‘absurd druk ventje’ op middelbare school

Bron: Instagram Monique Westenberg | Beeld: Brunopress