Babynieuws voor Dionne Stax en Steven Jansen!

Dionne Stax Steven jansen

Wat leuk!

Geweldig nieuws voor Dionne Stax en haar vriend Steven Jansen: het stel is in verwachting van hun eerste kleine spruit! De twee deelden het geweldige nieuws op hun socialmedia-kanalen. 

In verwachting

“Coming soon”, zo luidt de caption waarbij we een schattige rompertje en een echofoto zien. Op het rompertje staat: “Keep calm my dad’s a dj.” Toepasselijk met een vader als bekende dj, als je het ons vraagt! Daarna volgt een lief kiekje van de toekomstige ouders met een grote glimlach op hun gezicht. Ahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucas & Steve (@lucasandsteve)

Ook in de reacties stroomt het vol met felicitaties. Zo schrijft Armin van Buuren: “Congrats!” Quinty Trustfull reageert met: “Gefeliciteerd” en Nicky Romero schrijft: “Veel geluk!” Anderen schrijven: “Proficiat”, “Whoo gefeliciteerd!!” en “Lieverds!! Proficiat!!!! Wat een prachtig nieuws”

Eerste ontmoeting

Dionne en Steven zijn al sinds 2021 een koppel. De twee leerden elkaar kennen tijdens het programma De 3 sterren camping, een tv-programma van Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol. Het werd meteen duidelijk dat Dionne onder de indruk was van Steven in het programma. Zo zat hij op dat moment nog op het conservatorium, iets wat ze ‘leuk vond om te horen’. Ook bleken ze dezelfde muziek interesses te hebben, zo zijn ze beiden fan van het nummer Why tell me why van Anita Meyer. “Wij hebben dat nummer een keer opgezocht omdat we de melodie zo waanzinnig vonden. Wij dachten: dit is ABBA ofzo, omdat het zo’n bijzondere vibe heeft”, zo vertelde Lucas de Wert – het andere deel van Lucas and Steve.

Lees ook: Patty Brard onthult bijzondere wens samen met grote liefde Antoine: ‘Zou best mooi zijn’

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: AD, Vriendin | Beeld: NL Beeld