Bertie uit Boer Zoekt Vrouw is getrouwd!

bertie

Samen met Rosita stapte ze dit weekend in het huwelijksbootje

Bertie Steur (49) die in 2014 meedeed aan het programma Boer Zoekt Vrouw is afgelopen vrijdag getrouwd met haar geliefde Rosita. Op Instagram worden romantische kiekjes van het liefdevolle weekend gedeeld.

Boer Zoekt Vrouw

Bertie en Rosita hebben elkaar leren kennen door hun deelname aan Boer Zoekt Vrouw. Ondanks dat de twee elkaar wel leuk vonden, koos Bertie toch voor Esther. Maar nadat deze relatie op de klippen was gelopen, kwamen Bertie en Rosita na twee jaar weer samen. De vonk was meteen overgeslagen. Het getrouwde stel woont in Zeeland, samen met twee kinderen van Rosita uit een eerdere relatie.

In het programma Onze Boerderij in Europa zagen ongeveer 1,2 miljoen kijkers dat de boerin op één knie ging voor haar vriendin. Zij kreeg meteen tranen in haar ogen toen Bertie haar zei: “Maar nou dacht ik na 5,5 jaar: de laatste stap is om er een grote strik om te doen.” Waarna ze Rosita ten huwelijk vroeg.

De liefde bezegelen

“Afgelopen vrijdag zijn Rosita en ik getrouwd! Omringd door allemaal fijne mensen hebben we een fantastische dag meegemaakt”, laat Bertie weten op haar Instagram. Daar worden romantische kiekjes gedeeld van het kersverse getrouwde stel in de achtertuin van Renesse. In een schitterend witte outfit zegt een stralende Bertie: “Zo ziet geluk eruit!”

Ook waren Boer Zoekt Vrouw-vrienden Tom en zijn vriendin Marieke, Marnix en zijn liefde Emmie en Martin en zijn vrouw Wilma aanwezig op de bruiloft. En natuurlijk kon Yvon Jaspers ook niet ontbreken op deze prachtige dag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bertie Steur (@bertiesteur)

Wij wensen Bertie en Rosita veel geluk!

Lees ook: Leslie Keijzer uit Echte Gooische Moeders overwint grootste angst

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Boer Zoekt Vrouw, Libelle, NU.nl | Beeld: NL Beeld