Halfbroer Meghan Markle waarschuwt prins Harry: ‘Trouw niet met haar’

‘Meghan Markle is een vervelende, oppervlakkige vrouw’

In een handgeschreven brief heeft de halfbroer van Meghan Markle, Thomas Markle, alarm geslagen over zijn halfzus en over de plannen voor het koninklijk huwelijk. In de brief, die gericht is aan prins Harry, roept Thomas Markle hem op vooral niet met Meghan te gaan trouwen. 

“Het is nog niet te laat om de bruiloft af te blazen”

Grote fout

In de brief schrijft Thomas Markle dat de Britse prins op het punt staat een grote fout te maken: “Het is nog niet te laat, Meghan Markle is overduidelijk niet de juiste vrouw voor je.” Ook schrijft hij dat hij niet snapt dat Harry niet in staat is de ‘echte’ Meghan te zien. Volgens hem heeft Meghan ervoor gezorgd dat haar vader failliet is gegaan en heeft ze hem in de steek gelaten. Hij noemt haar een ‘oppervlakkige vrouw wiens roem naar haar hoofd is gestegen’ en vindt haar ‘vervelend’ en ‘verwaand’.

Geen uitnodiging

Meghan heeft haar halfbroer niet uitgenodigd voor de bruiloft en dat zit hem niet lekker, zo blijkt uit de brief. “Om het nog erger te maken nodigt ze niet eens haar eigen familie, maar wel wildvreemden uit voor haar bruiloft. Wat voor persoon doet dat?” Meghan en Thomas delen dezelfde vader. Toen ze zes jaar oud was, scheidden haar ouders van elkaar. Eerder dit jaar werd haar halfbroer opgepakt omdat hij in een dronken bui een pistool tegen het hoofd van een vrouw hield. Niet zo raar dus, dat hij niet is uitgenodigd…

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle geven geen gehoor aan adviezen en nodigen dít stel uit voor hun bruiloft

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: In Touch | Beeld: Videostill