Fantastisch nieuws voor Waylon en Bibi Breijman! Wij wensen het stel veel geluk!

Het is niet langer een geheim!

Er breken spannende en mooie tijden aan voor Waylon en Bibi. Waylon mag ons land binnenkort voor de tweede keer vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival, maar dat is waarschijnlijk niet het mooiste wat Waylon dit jaar gaat meemaken. Via social media maakte Waylons vriendin namelijk bekend dat het stel hun eerste kindje verwacht!

Wat een geweldig nieuws!

Verwachting

In een vlog vertelt de 26-jarige YouTubster dat ze groot nieuws heeft. “Het gaat goed. Er is iets onverwachts leuks gebeurd, ik ben blij en gelukkig”, begint de brunette, die bekendheid verwierf door haar deelname aan de realityserie Oh Oh Cherso, haar verhaal. “We krijgen een baby! Ik vind het heel eng om uit te spreken, omdat ik het al die maanden geheim moest houden. In het begin wil je niet dat iedereen het weet.”

Misselijk

Helaas heeft Bibi wel last van zwangerschapskwaaltjes. “Ik ben een beetje misselijk, en dat beetje is zacht uitgedrukt.” Omdat Bibi naar het ziekenhuis moest wegens haar misselijkheid, was ze bang dat het nieuws over haar zwangerschap zou uitlekken. Ze koos er daarom voor om het nieuws zelf in een vlog te delen.

Wij wensen Bibi en Waylon heel veel geluk!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Bibi Breijman | Beeld: Instagram Bibi Breijman