‘Mijn vriendin heeft me fysiek aangevallen na een verkeerd grapje’

vriendin fysiek

‘Ze bleef maar doorgaan’

Roy* en zijn vriendin Wendy zijn inmiddels acht maanden samen. In deze maanden hebben de twee al heel wat ups en downs gehad, maar zijn ze nog steeds supergelukkig met elkaar. Echter is er één ding aan Wendy dat Roy afschrikt. Ze doet hem namelijk heel erg aan zijn ex denken – op een negatieve manier. 

Relatie

“Ik ben acht maanden samen met Wendy en het is tot nu toe echt een achtbaan geweest”, begint Roy zijn verhaal op Reddit. “Maar, we houden wel superveel van elkaar.” Toch is er iets wat Roy niet lekker zit. “Aan het begin van onze relatie heb ik twee specifieke regels gesteld”, legt hij uit. “1: niet vreemdgaan, en 2: niet fysiek misbruik van mij maken.”

Fysiek aanvallen

“Ik heb haar uitgelegd dat ik mijn vorige relatie heb beëindigd omdat een ex van mij, mij fysiek mishandelde”, gaat hij verder. “Ik legde ook uit dat ik fysiek geweld haat, omdat het me een trauma heeft bezorgd toen ik een kind was.”

“Gisteren keken we wat op Netflix en ze vertelde me dat ze moe was van haar parttimebaan”, legt Roy uit. “Ik zei voor de grap dat ze ‘moe was van het niks doen’. Hierdoor begon ze me te slaan omdat ze het geen leuk grapje vond. In het begin dacht ik dat het een spelletje was, totdat ze me harder begon te slaan en zelfs te schoppen.”

Spijt

“Ze bleef maar doorgaan tot het punt dat ze pijn kreeg omdat ik haar probeerde tegen te houden”, vervolgt Roy. “Ik keerde haar de rug toe en sprak niet meer met haar totdat ik wegging.” Maar toen Roy eenmaal thuis was, werd hij overladen met berichtjes van Wendy. “Ik kreeg ineens allerlei berichtjes van Wendy waarin ze zei dat ze spijt had en dat ze zo deed omdat ze zich gekleineerd voelde.”

Roy had begrip voor haar excuses, maar zat er nog steeds heel erg mee. “Ik legde haar uit dat ze met me had moeten praten in plaats van me fysiek aan te vallen. Ik heb haar uiteindelijk gezegd dat ik de tijd en ruimte nodig heb om over de situatie na te denken. Ik weet namelijk oprecht niet meer wat ik moet doen.” Wat moet Roy doen volgens jou?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De man doet zijn verhaal op het forum onder de naam Ok-Parsley7302.

Lees ook: ‘Ik ben erachter gekomen dat mijn vriendin ook met een andere jongen praat’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels