Beschuit met muisjes: déze BN’ers verwelkomden een kindje in 2020

BN'ers kindje 2020

We zetten al die lieve babyfoto’s nog een keertje op een rijtje

Voor veel mensen is 2020 een jaar om niet snel te vergeten, maar voor deze bekende Nederlanders heeft dat vooral een positieve reden. Zij verwelkomden dit jaar namelijk een kindje. Pak er beschuit met muisjes bij en blik met ons terug op alle lieve baby’s die dit jaar geboren zijn.

Lauren Verster

Presentatrice Lauren Verster trapte dit jaar af: op 5 januari werd ze voor de tweede keer moeder van een dochter. De baby draagt de naam Meggy. Lauren en haar vriend Jasper hebben samen nog een kind, Leentje.

Airen Mylene – 9 januari

Presentatrice Airen Mylene en hockeyspeler Taeke Taekema brachten in de eerste weken van 2020 dit goede nieuws naar buiten. Op 9 januari werd hun zoontje Foss Fedde Glen Taekema geboren. Het is hun tweede kindje samen. In 2018 kregen ze een zoon met de naam Bodhi.

Carolien Karthaus-Spoor

Op 16 januari kwam de tweede zoon van actrice Carolien Spoor en acteur Jon Karthaus ter wereld. Het kindje draagt de naam Elias Willem Frederik en is het kleine broertje van Otis.

 

Fockeline Ouwerkerk

Actrice Fockeline Ouwerkerk verwelkomde haar tweede kindje op 23 april. Het meisje heet Vicky Inge Marcella en heeft één grote broer, Joe.

 

Tess Milne

Op 1 mei mocht presentatrice Tess Milne haar zoontje voor het eerst in de armen sluiten. Het kleine jongetje draagt de naam Skye Arthur Berghuis en is het broertje van Cairo, de oudste zoon van Tess.

Eva van de Wijdeven

Op Bevrijdingsdag – 5 mei – verwelkomde actrice Eva van de Wijdeven haar allereerste kindje. De jongen heet Julius ten Bruggencate.

 

Romy en Arie Boomsma

Het derde kindje van Romy en Arie Boomsma kwam op 3 juni van dit jaar ter wereld. Het meisje kreeg de naam Juniper Ruby. Samen hadden Romy en Arie al zoon Mozes Wolf en dochter Bobby Jo.

 

Kelly Weekers

Kelly Weekers en John Ewbank werden op 12 juni ouders van een dochter met de naam Georgie Anne Marie Ewbank. Het is hun tweede dochtertje samen, de grote zus van Georgie draagt de naam Scottie.

 

Mascha Feoktistova

Mascha Feoktivistova van Beautygloss had zeker geen eenvoudige bevalling, maar is dolgelukkig met dochter Mila, die op 6 juli geboren werd.

 

Katja Schuurman

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk maakten op 8 augustus kennis met hun dochter Coco Loulou. Niet alleen heeft de baby twee heel trotse ouders, maar ook een trotse grote zus: Sammie.

 

Jet van Nieuwkerk

Op 11 oktober kreeg tv-kok Jet van Nieuwkerk haar eerste kindje. De kleine jongen draagt de naam Frenkie.

Sita Vermeulen

Zangeres en actrice Sita beviel in september van haar dochter Bobbie, haar eerste kindje.

 

Anouk Hoogendijk

Voetbalster Anouk Hoogendijk had een loodzware bevalling, maar mag zichzelf sinds 18 oktober de troste mama van zoon Sonny noemen. Sonny is het eerste kindje van Anouk.

 

Kim Feenstra

Ook topmodel Kim Feenstra is in 2020 voor het eerst moeder geworden. Op 16 oktober is haar zoon Brooklyn Baby Tailor geboren.

Rens Kroes

Foodie Rens Kroes beleefde dit jaar ook haar moederschapsprimeur. Op 23 oktober kwam haart dochtertje Maya Jade ter wereld.

Channah Koerten

Temptation Island-stel Channah Koerten en Quentin Jarrett zijn op 9 november voor de tweede keer ouders geworden. Naast zoon Tiger Travis bestaat hun gezinnetje nu ook uit dochter Rumi Rainbow.

Florine Hofstee

‘Gooisch meisje’ Florine werd op 8 november een heuse Gooische moeder. Die dag is haar zoontje Beer Stanislaus Stoop geboren.

DJ Tiësto

De DJ en zijn vrouw Annika verwelkomden in 2020 hun eerste kindje samen. De dochter van het stel kreeg de naam Viola Margreet Verwest en zag op 12 november het levenslicht.

Samantha de Jong

Realityster Samantha ‘Barbie’ de Jong had op 16 november een keizersnede en verwelkomde zoon Djemino. Het is haar derde kindje, na dochter Angelina en zoon Milano.

 

Romee Strijd

Model Romee Strijd liet op 4 december weten moeder te zijn geworden van dochter Mint van Leeuwen. Het is haar eerste kindje.

 

Danny Vera

Niet alleen zijn nummer-één-positie in de Top2000 is een primeur voor Danny Vera. Op 25 december werd zijn ‘kerstwonder’ en eerste kind geboren, dochter Lavie Vey Vera.

Lees ook: De leukste babynamen geïnspireerd op de feestdagen

Beeld: videostills