Werknemer onthult dat hertogin Meghan helemaal geen moeilijke baas is

hertogin meghan
Volgens deze insider vinden mensen het juist leuk om voor Meghan te werken

Er gaan heel wat verhalen rond over het koningshuis. Zo zouden Meghan en Kate zogenaamd ruzie hebben en ook tussen Harry en William zou het niet meer helemaal boteren sinds Harry’s huwelijk met Meghan. Ook zou de kieskeurige en recht-door-zee hertogin Meghan al verscheidene assistenten hebben weggejaagd met haar divagedrag. Maar, of dat wel helemaal klopt? Volgens een werknemer van het paleis vinden mensen het juist inspirerend om voor de hertogin van Sussex te werken.

De waarheid zullen we nooit weten.

Meghan

Roddels en rumoer, daar moeten we het meestal van hebben als het op het Britse koningshuis aankomt. De ene insider of ‘kenner’ claimt dit, de ander zegt dat. Het paleis zelf zwijgt meestal in talen en brengt alleen officiële berichten naar buiten over zwangerschappen, huwelijken, ziektes en overlijden. Wel werd duidelijk dat een trouwe werknemer van het paleis, Samantha Cohen, opstapte onder het regime van Meghan. Hoe en waarom blijft gissen.

Energie

Nu spreekt een nieuwe insider zich uit over hertogin Meghan. Zij zegt dat de roddels allemaal onzin zijn. Er werd gezegd dat Meghan een moeilijke diva zou zijn die haar eigen ideeën wil doordrukken en geen nee wil horen. In werkelijkheid zit Meghan vol energie en wil ze juist heel graag leren over alle gebruiken van het koningshuis. Ze barst van de ideeën en betreurt het dat niet alles door kan gaan, want ze neemt haar taak als hertogin erg serieus. Daarom is ze juist blij dat ze mensen om zich heen heeft die haar helpen.

Roddels

De ruzie tussen Kate en Meghan zou ook onzin zijn. Meghan is als Amerikaanse iets directer dan de stijve Britten om haar heen, maar schijnbaar hebben de dames veel respect voor elkaar en gaan ze vaak bij elkaar op de thee. Ze zijn allebei vastbesloten om zich in te zetten voor het koningshuis en goed werk te doen voor de koningin. Gelukkig gaf Meghan al eens eerder aan dat ze nooit roddels of pers leest. “De mensen om me heen weten wie ik ben. De rest is slechts achtergrondgeluid.”

Lees ook: Meghan Markle droeg dit betaalbare zwarte jurkje van slechts 60 euro

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Elle | Beeld: Videostill