Deze BN’er sleepte de titel voor Best Geklede Man van 2017 in de wacht

Best geklede man
Heeft hij het volgens jou verdiend?

En de eretitel voor Best Geklede Man 2017 gaat naar… Klaas Dijkhoff. Ieder jaar nomineert tijdschrift Esquire weer een aantal mannen voor de titel van best geklede man, dit jaar ging de minister van Defensie met de titel aan de haal.

Het is voor het eerst dat een politicus de award wint.

Award
Traditiegetrouw riep Esquire ook dit jaar weer de best geklede man uit. De minister van Defensie komt altijd piekfijn voor de dag en dat moest beloond worden. Maar liefst 13.000 stemmers vonden dat de 36-jarige politicus de prijs verdiende. Een bijzondere prestatie, gezien nooit eerder een politicus deze prijs won. “Ik kan wel doen alsof het niet zo is, maar ik ben altijd wel bezig met mijn kleding”, laat de modieuze man weten aan Esquire. “Sinds ik een publieke functie heb nog iets meer dan voorheen, want je ziet en je leest er dingen over terug – op social media is het vrij genadeloos allemaal. Soms doe ik thuis een jasje aan en denk ik: kan nog net. Maar dan kon het dus niet net. Dat lees je dan meteen terug”, vertelt Dijkhof.

Tegenstanders
Naast Dijkhof streden presentator Maurice Lede, atleet Gregory Sedoc, singer-songwriter Lucas Hamming en de pianotweeling Lucas en Arthur Jussen om de titel. Het werd een nek-aan-nekrace tussen Lucas Hamming en Klaas Dijkhof. Maar uiteindelijk wist de politicus er met de prijs aan de haal te gaan.

Prijzen
Niet alleen de award voor Best Geklede Man 2017 werd gisteren bekend gemaakt. Ook de oeverprijs en de trofee voor Best Geklede Band werden uitgereikt. Benjamin Herman sleepte de oevreprijs in de wacht en de tweeling Sander en Arnout Brinks ging met de trofee voor Best Geklede Band naar huis.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Esquire | Beeld: Pexels