Heb jij bruin haar? Deze kleuren passen dan perfect bij jou!

bruin haar

Deze kleuren staan jou als brunette echt geweldig!

Sommige kleuren complimenteren jou gewoon net even meer dan andere. Ze geven je een sterke uitstraling en net dat beetje extra. In de winter kies je sneller voor veilige kleuren, zoals grijs en zwart. Helaas ga je hierdoor alleen maar vermoeider ogen en je ontzegt jezelf zo veel moois!

Kies als brunette voortaan voor deze kleuren!

Groen
Donker- of olijfgroene kleuren staan jou perfect. Het laat je bruine lokken stralen en het is ook nog eens heel makkelijk te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een olijfgroene broek met een zwart, wit of grijs topje. Ook felle kleuren, zoals roze passen bij deze kleuren groen.

Geel
Grijp nu niet meteen naar het kanariegeel, maar kies juist voor okergeel. Het is helemaal van nu en wederom makkelijk te combineren.

Rood
Zodra je iemand felrood ziet dragen, weet je dat je met een gedurfd persoon te maken hebt. Het straalt kracht uit, doordat het een opvallende kleur is. Waarom zou je enkel dit soort mensen moeten spotten. Draag het zelf en zie er nu ook uit als de powervrouw die je bent!

Paars
Licht- of donkerpaars laat jouw lokken stralen. Alle tinten zijn hierbij geoorloofd. Je kan het als brunette gewoon allemaal hebben. Lucky… Geniet van dit geluk en buit het uit! Heb je nog geen paars in je kledingkast? Snel naar de winkel jij!

Lees ook: Dames opgelet: déze kledingkleur gaan we in het voorjaar van 2018 overal terugzien!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash