Rolf Sanchez over vermeende relatie met OG3NE-zangeres

Volgens de zanger is het behoorlijk uit zijn verband getrokken

Rolf Sanchez maakte onlangs de tongen los met zijn uitspraak over een OG3NE-zangeres. De 28-jarige zanger deed uit de doeken dat hij een keer het bed had gedeeld met een van de zussen. Rolfs uitspraak deed behoorlijk wat stof opwaaien, want veel mensen dachten dat dit had plaatsgevonden tijdens het Songfestival. Terwijl alle drie dames toen al een vriend hadden. Rolf vertelt nu hoe de vork in de steel zit.

Rolfs privéleven

Rolf was eind februari te gast bij MTV Sit Down LIVE. Hierin voelt presentator Kay Nambiar BN’ers aan de tand over onder andere hun carrière, de toekomst en hun liefdesleven. Rolf werd niet bespaard en krijgt ook een aantal pittige vragen voorgeschoteld. Een van die vragen is of hij weleens het bed heeft gedeeld met een BN’er. Rolf geeft toe dat dit het geval is en vertelt vervolgens: ‘Ze heeft meegedaan aan het Songfestival en ze zijn meerstemmig.” De zanger deed niet uit de doeken over wie hij het precies had, maar al snel was duidelijk dat hij het over een OG3NE-zangeres had. Bovendien gaf hij toe dat hij Amy ‘de knapste van de drie’ vond.

Onder vuur liggen

Na het interview kwam Rolf onder vuur te liggen. Alle drie de zangeressen hebben namelijk een relatie, ook ten tijde van het Songfestival. Er werd aangenomen dat Rolfs fling plaats had gevonden tijdens het songfestival. Hiermee zou hij hebben onthuld dat een van de zangeressen is vreemdgegaan. Veel mensen en collega’s van Rolf vonden de uitspraak niet chic.

Opheldering

Het management van Rolf liet al snel aan Shownieuws weten dat dit allemaal vijf jaar geleden afspeelde. Rolf bleef nog even stil rondom alle commotie die ontstond, maar sprak hier onlangs met Weekend over. “Ik heb het helemaal niet zo bedoeld”, deelt Rolf, die baalt als een stekker. “Het is een beetje uit zijn verband getrokken. Ik heb een paar maanden een leuke daterelatie gehad met een van hen. Maar toen had zij geen vriend, want het is al heel lang geleden gebeurd. Het was helemaal niet tijdens het Songfestival.”

Lees ook: Dit eet supermodel Martha Hunt op een dag

Bron: Shownieuws, MTV, Weekend | Beeld: BSR, Daniel Kroll