Bo Wilkes: ‘Dit vond ik minder aan Echte Gooische Meisjes’

Bo

‘Toen ik gevraagd werd voor Echte Gooische Moeders dacht ik eerst: ja, doei’

Bo Wilkes kennen we natuurlijk allemaal als Echte Gooische Moeder, maar leerden we kennen als Echt Gooisch Meisje. En hoewel de programma’s mooie dingen met zich meebrachten, vond de moeder van drie ook dat er wat minderen kanten aan de opnames zaten. In de nieuwe Beau Monde praat ze hier openhartig over.

Echte Gooische Meisjes

In de allernieuwste Beau Monde kunnen we een kijkje nemen in de prachtige villa van Echte Gooische Moeder Bo Wilkes, en praat ze openhartig over haar leven en het huishouden. En ook Echte Gooische Meisjes én Echte Gooische Moeders komen tijdens het gesprek aan bod.

Hoewel ’t Gooi altijd geassocieerd wordt aan mensen met blasé gedrag en die pochen met hun spullen, is Bo daar totaal niet van. “Dat vond ik ook minder aan Echte Gooische Meisjes“, geeft ze toe.

Té bedacht

“Begrijp me goed, ik ben er trots op dat we een heel andere manier van televisie hebben gemaakt – een van de eerste realityseries. Maar het was soms te bedacht, bij elke scène werd er wel een glas champagne in onze handen gedrukt. Bubbels bij de polo, want dat hoort een Goois meisje te doen. En dat klopt ook wel, maar niet alleen maar.”

Ook vertelt Bo dat ze door Echte Gooische Meisjes moeilijk aan een baan kwam nadat ze klaar was met de Hogere Hotelschool. “Ik had een stempel op mijn voorhoofd, moest mezelf verdedigen.” Hierdoor was de Gooische Moeder ook niet meteen enthousiast toen ze werd gevraagd voor Echte Gooische Moeders.

Eerlijk en persoonlijk

“Toen ik gevraagd werd voor ‘Echte Gooische moeders’ dacht ik eerst: ja, doei. Ik ben net van dat stempel af, waarom zou ik het weer opzoeken?” Toch wisten de producenten haar te overtuigen. “We hebben toegestemd omdat we het een leuke kans vinden om te laten zien dat we weliswaar bevoorrecht zijn, maar als vrouw, moeder, dochter en vriendin tegen dezelfde dingen oplopen als andere dames. (…) Echte Gooische Moeders is eerlijk en persoonlijk.”

Het hele interview met Bo Wilkes lees je in de nieuwste Beau Monde. Hierin geeft de Echte Gooische Moeder ook nog een kijkje in haar leven en in het huishouden. Vanaf woensdag 1 maart in de winkels.

Lees ook: Eva Jinek over zwangerschapskwaaltjes: ‘Ik ben hondsmoe’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld