Zien: de eerste romantische beelden van de film over prins Harry en Meghan Markle zijn er!

eerste beelden romantische film Harry Meghan

Dit belooft een zeer romantische film te worden

Eén ding is zeker: het huwelijk van de Britse prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle wordt hét evenement van het jaar. Hoewel we nauwelijks kunnen wachten tot de huwelijksdatum, zaterdag 19 mei 2018, komt er binnenkort een bijzondere film over het liefdespaar uit. 

De film zal gaan over de ontmoeting en romance van prins Harry en actrice Meghan Markle.

Korte teaser

De eerste beelden van deze romantische film zijn zojuist naar buiten gebracht. De film zal ongeveer een kleine week voor de grote dag waarop het huwelijk zal plaatsvinden uitkomen. In deze korte teaser zien we hoe Harry en Meghan, die overigens erg goed zijn gecast, elkaar vanaf het begin leren kennen. Ook is hun romantische trip naar Botswana, Afrika verwerkt in de film, waar de twee elkaar écht goed hebben leren kennen. En natuurlijk niet te vergeten: het romantische aanzoek van prins Harry.

Amerikaanse zender

De tv-film genaamd Harry & Meghan: A Royal Romance wordt op zondag 13 mei uitgezonden op de Amerikaanse zender Lifetime. Het is nog niet zeker of op deze dag de film ook uitgezonden zal worden op de Nederlandse televisie, maar wij houden de hoop dat dit gaat gebeuren. Wij kunnen, na het zien van deze teaser, in ieder geval niet wachten om de hele film te zien!

Bekijk de teaser-trailer in onderstaande video.

Lees ook: Zijn de Spice Girls ook uitgenodigd voor de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: videostill, YouTube