Zo ziet de oudste dochter van Gordon Ramsay er nu uit

Gordon Ramsay

Matilda Ramsay noemt de chef-kok de beste vader die er is

Gordon Ramsay kennen we voornamelijk als de chef-kok die geen blad voor de mond neemt. Voor Matilda Ramsay daarentegen staat de Britse topkok beter bekend als papa. Dit is hoe de 19-jarige dochter van Gordon eruitziet.

Kookprogramma

Net als Gordon is ook Matilda geen vreemde in de culinaire wereld. De 19-jarige trad in de voetsporen van haar vader en presenteerde vijf seizoenen lang het kookprogramma Matilda and the Ramsay Bunch. Hierin waren ook haar vader en andere gezinsleden te zien. 

MasterChef

Later was de Ramsay-telg ook nog te zien in andere shows, waaronder MasterChef Junior, al was ze hier enkel te zien als gast. Binnenkort zal Matilda echter meer van zich laten zien. Tilly, zoals de meesten haar noemen, gaat binnenkort namelijk meedoen aan het nieuwste seizoen van MasterChef Australia. Wanneer het programma van start gaat, is helaas nog niet bekend.

Beste vader

Wat wel bekend is, is dat Tilly een goede band met haar vader heeft. Twee weken geleden deelde de rising star een foto van haarzelf met haar vader op Instagram. “Ik had niet kunnen vragen om een betere vader en beste vriend. Bedankt voor alle steun en liefde. Ik zou niet weten wat ik zonder jou zou moeten”, schreef ze bij een foto van haarzelf en haar vader.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Matilda Ramsay (@tillyramsay)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Matilda Ramsay (@tillyramsay)

Lees ook: Wow! Zo ziet de jongen van de Kinder Chocolade-verpakking er nu uit

Bron: Instagram Matilda Ramsay | Beeld: BrunoPress