Zo gaat het nu met Chad Michael Murray uit One Tree Hill

Chad Michael Murray

Was One Tree Hill ook jouw favoriete serie?

Menig One Tree Hill-fan had een erg goede reden om de serie te volgen: Chad Michael Murray.Veel kijkers vielen in katzwijm bij het zien van zijn personage Lucas Scott. Het was een klap in het gezicht toen hij de serie na zes seizoen verliet. Gelukkig kunnen fans 鈥榤 binnenkort weer in een goede serie zien.

De inmiddels 37-jarige acteur is binnenkort in een populaire Netflixserie te zien.

One Tree Hill

Chad Michael Murray verwierf roem door zijn vertolking van Lucas Scott in de populaire serie One Tree Hill. Hij speelde in de serie de halfbroer van Nathan Scott. De twee groeiden niet samen op, maar gingen basketballen in hetzelfde team, wat uiteraard voor rivaliteit zorgde. Ook het feit dat Lucas verliefd wordt op de vriendin van Nathan helpt niet echt mee. Zes seizoenen lang speelt Chad de rol van Lucas en verlaat daarna de serie.

Riverdale

Na zijn vertrek speelt hij nog in verscheidene films en series, maar geen enkele lijkt zo aan te slaan als One Tree Hill. Desalniettemin lijkt het tij te keren. Chad Michael Murray heeft namelijk een rol gescoord in de uiterst populaire Netflixserie Riverdale. In deze serie zal Chad geen charmante jongeman spelen, maar kruipt hij in de huid van Edgar Evernever, een naar verluidt creepy leider van een sekte genaamd the farm.

Priv茅leven

Tijdens het filmen van One Tree Hill werden Sophia Bush (Brooke Davis) en Chad verliefd op elkaar. In mei 2004 bleken de twee een relatie te hebben en ze gaven elkaar het jawoord in april 2005 in California. Echter mocht hun liefde niet zo zijn. Na vijf maanden gaf Sophia aan niet meer met Michael getrouwd te willen zijn. In datzelfde jaar krijgt Michael een relatie met Kenzie Dalton. Zij verloven zich in april 2006, maar in augustus 2013 verbreken ze de verloving. Een jaar later krijgt Michael een relatie met Sarah Roemer, met wie hij in Chosen speelt. Ze stapten in 2015 in het huwelijksbootje en kregen datzelfde jaar een zoon. In 2017 wordt hun gezinsgeluk uitgebreid en krijgt het stel ook nog een dochter.

Lees ook:聽Zo ziet de zoon van Beverly Hills 90210-acteur Luke Perry eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin 鈥檛 op聽Pinterest!

Bron: IMDB | Beeld: Videostill聽