Ook Jason Priestley reageert nu op overlijden van goede vriend Luke Perry

Jason Priestley

De acteur had een paar dagen nodig om zijn gevoel op papier te zetten

Het nieuws dat acteur Luke Perry is overleden aan de gevolgen van een beroerte sloeg in als een bom. Zowel Hollywood als zijn vrienden en fans zijn in shock. Veel van zijn (ex-)collega’s en geliefden lieten weten hoe erg ze Luke zullen missen. Rondom BH 90210 acteur Jason Priestley was het wat stiller, maar ook hij heeft nu gereageerd op de dood van Luke, zijn goede vriend.

Over een ding zijn al zijn geliefdes het eens: Luke gaat gemist worden.

Overlijden

Op maandag overleed Luke Perry op 52-jarige leeftijd nadat hij een beroerte kreeg. Zijn twee kinderen, de 22-jarige Jack en 18-jarige Sophie, moeten nu verder leven zonder hun vader. Maar ook een grote groep mensen moet het nu doen zonder hun goede vriend. Jason Priestley, die lange tijd samen met Luke in Beverly Hills 90210 speelde, is daar een van. Gisteren reageerde hij op Instagram op het overlijden van zijn goede vriend.

Een ster

“Het heeft een paar dagen geduurd voor ik wist hoe ik dit moest schrijven”, begint hij zijn bericht op Instagram. Op het sociale medium plaatste hij twee foto’s, eentje toen ze nog jong waren en eentje die vrij recent is genomen. “Mijn lieve vriend, Luke Perry, was een van die speciale personen die echt om mensen gaf… Luke was niet alleen een ster, hij was een ongelooflijk fel licht dat veel te snel werd gedoofd. Dat is waarom ik, en vele anderen, in zoveel pijn zijn.”

Slaap zacht

“Als je het geluk hebt gehad Luke te kennen, of hem ooit te hebben ontmoet, dan weet ik dat je net zoveel pijn ervaart als ik. De kaars die twee keer zo fel brandt, brandt maar half zo lang. En jij brandde oh zo fel, Luke. Slaap zacht, lieve prins.”

Bron: Instagram Jason Priestley | Beeld: Videostill