Zo ziet de zoon van Beverly Hills 90210-acteur Luke Perry eruit

Luke Perry Beverly Hills 90210

Luke Perry speelde Dylan McKay in Beverly Hills 90210

Luke Perry verkreeg faam als hartenveroveraar Dylan in de Amerikaanse tienerserie Beverly Hills 90210. Na het succes van de serie zat de acteur niet stil. Hij scoorde rollen in diverse series en is momenteel te zien in de razendpopulaire Netflixserie Riverdale. Ook privé heeft Luke niets te klagen, zo is hij gezegend met twee kinderen.

Hij heeft twee kinderen: Jack en Sophie.

Kinderen

Op 24-jarige leeftijd scoorde Luke de rol van Dylan McKay in Beverly Hills 90210. Inmiddels is Luke 52 jaar en heeft hij twee volwassen kinderen. Zoon Jack (21) en dochter Sophie (18) kreeg hij samen met zijn ex-vrouw Rachel Sharp. Hoewel kinderen weleens in de voetsporen treden van hun ouders geldt dat niet voor zoon Jack.

Professioneel worstelaar

Jack is professioneel worstelaar. Hij heeft de krullen van zijn moeder geërfd en is gezegend met lange, blonde krullen. In de worstelwereld staat Jack bekend als ‘Jungle Boy.’ Vader Luke is maar wat trots op zijn zoon en is weleens aanwezig bij zijn wedstrijden. Zo is in de onderstaande video te zien dat de trotse vader op de bank naar zijn zoon kijkt en zelfs aan het filmen is met zijn telefoon.

Zo zag het tweetal er vroeger uit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Luke with his son Jack 😍 #LukePerry #JackPerry #family #beautiful

Een bericht gedeeld door Luke Perry Daily (@lukeperrydaily) op

Dit is Jack Perry nu:

Lees ook: Wat een spetter: zo ziet hartendief Brandon uit 90210 er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Women’s Day | Beeld: videostill Beverly Hills 90210