Chantal Janzen is jarig en deelt een schattig kiekje van haarzelf als 8-jarige

Chantal Janzen

De presentatrice mag vandaag 40 kaarsjes uitblazen

Hoera! Chantal Janzen is vandaag jarig en ze mag 40 kaarsjes uitblazen. Een goed moment voor de blondine om eens terug te blikken op de hoogtepunten in haar leven. Via Instagram deelde ze vanochtend een schattig plaatje van zichzelf als 8-jarig meisje. Ook bedankt ze alle dierbare mensen in haar leven voor de afgelopen jaren, zo schrijft Chantal onder de foto.

De presentatrice ziet er op haar 40e nog steeds prachtig uit!

Kiekje uit de oude doos

”And 32 years later, she still had my back”, zo schrijft Chantal onder de schattige ballerinafoto. ”Alles waarvan ik toen als 8-jarig meisje droomde, is uitgekomen en nog zoveel meer dan dat. Maar dat ik dit allemaal mocht en mag beleven met de liefde van mijn leven naast me, de 5 allerleukste kinderen, de liefste familie, de fijnste vrienden en de leukste collega’s, vind ik het allermooiste.”

Karig zooitje

Zonder haar dierbaren was haar leven lang niet zo leuk, denkt Chantal. ”Het was dan eigenlijk toch maar een karig zooitje geweest. Ik hou van jullie! Ik mag 40 worden vandaag. And I love it!”

Felicitaties

Een aantal van de dierbaren waarover Chantal het heeft, hebben een reactie onder de foto geplaatst waarin ze haar feliciteren. Veel van hen deelden een leuke, lieve of grappige foto van de presentatrice.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gefeliciteerd liefje ! Ik hou zoveel van je ❤️ @chantaljanzen.official pic by @paigemcfall

Een bericht gedeeld door Igone De jongh Ballerina (@igonedejongh) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve @chantaljanzen.official …. van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! #loveyoutothemoonandback … grime @bvanmunster

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook) op

Lees ook: Altijd leuk om te zien: dit zijn de ouders van Chantal Janzen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill