Chantal Janzen lacht spanning voor Songfestival eruit in hilarisch filmpje 

Chantal Janzen

Vandaag beginnen de repetities voor het evenement in Ahoy Rotterdam

Na een maandenlange voorbereiding, is het vandaag eindelijk zover: de repetities voor het Eurovisie Songfestival gaan van start. Chantal Janzen vindt het maar wat spannend en blaast dan ook nog even stoom af in een hilarisch filmpje, samen met mede-presentator Jan Smit. 

Repetities beginnen

“Jongens vanaf morgen gaan we beginnen met de repetities in Ahoy Rotterdam”, schrijft Chantal Janzen op Instagram. De afgelopen maanden heeft de presentatrice talloze keren ‘droog’ geoefend in het NOS-gebouw, maar nu gaat het allemaal echt worden. “Man wat is dit spannend en man oh man wat is dit geweldig. Kan soms nog steeds niet geloven dat we dit mogen doen”, aldus Chantal, die de klus deelt met mede-presenatoren Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager (aka NikkieTutorials).

Bloedserieus proces

Chantal noemt het een ‘mega ere-job’, die zowel fantastisch als ‘best pittig’ gaat zijn. “Het proces komende weken tot aan de shows is dan ook terecht bloedserieus, met bloedserieuze mensen vanuit de hele wereld.” De presentatrice hoopt echter dat al die ‘bloedserieuze mensen’ haar niet volgen op social media. Waarom? “Door dat bloedserieus zijn de hele dag krijg je af en toe dit.” Daarmee doelt Chantal op een hilarisch filmpje met Jan Smit dat ze erbij plaatst.

Filters ontdekt

De twee gebruiken een app waarbij hun gezichten verwisselen. Al lachend ‘oefenen’ de presentatoren nog even hun tekst: “Good evening Europe“, “Let the Eurovision begin” en “Start voting now“. “Is nodig”, aldus Chantal. “En ja, Tegelen en Volendam hebben iets later de filters ontdekt dan de rest van de wereld.” Volgers van Chantal kunnen het grappige filmpje wel waarderen. In de reacties staat het vol met lachende smileys. “Dit wordt feest”, zegt een volger. “Heb er zin in”, schrijft collega Edsilia bij een aantal smileys die huilen van het lachen. We weten in ieder geval zeker dat de presentatoren het goed met elkaar kunnen vinden!

Lees ook: Heerlijke foto: Chantal Janzen deelt foto van zoontjes die overduidelijk partners in crime zijn

Bron: Instagram Chantal Janzen | Beeld: Videostill YouTube Op1