Roxeanne Hazes blikt terug op ‘meest bewogen jaar uit mijn leven’

Roxeanne

Ze is dankbaar voor het afgelopen jaar

De carrière van zangeres Roxeanne Hazes gaat als een speer. De brunette mocht dit jaar prachtige klussen aannemen en werd genomineerd voor diverse prijzen. Ook privé heeft de brunette niet te klagen, zo werd ze 10 juli de trotse moeder van haar eerste kindje. Roxeanne heeft een ontzettend druk en mooi jaar achter de rug, waar ze heel dankbaar voor is. Zo blikt ze op Instagram terug op het afgelopen jaar.

Ze heeft een topjaar achter de rug.

Carrière

Ze bracht haar eerste solo-album uit, ze kreeg haar eigen kledinglijn en ze mocht op tour; een aantal dromen van Roxeanne Hazes zijn het afgelopen jaar uitgekomen. Iets wat ze als fantastisch heeft ervaren. “Precies een jaar geleden kwam mijn eerste solo-album uit. Ik kan wel zeggen dat dit het meest bewogen jaar uit mijn leven is geweest”, begint de 25-jarige brunette haar bericht. “Mijn jongens en ik hebben al twee tours achter de rug, waar we de allerleukste mensen hebben mogen ontmoeten en werden we afgelopen seizoen de huisband van De Wereld Draait Door. We mochten spelen op onder andere Eurosonic en Paaspopfestival. Stonden we tijdens Bevrijdingsdag op een te gek podium voor 10.00 man. Ik werd genomineerd voor een MTV award en nam niet veel later daarna een Edison voor beste Nederlandstalige album mee naar huis”, somt Roxeanne dankbaar op Instagram.

Gezegend mens

Hoewel Roxeanne een carrière heeft opgebouwd om trots op te zijn, is haar allergrootste trots toch wel haar zoontje. “Tussen de bedrijven door werd ik ook nog zwanger van de leukste Erik en ben ik in ditzelfde jaar bevallen van onze prachtige zoon, Fender. Ik ben een gezegend mens, met zoveel liefde om me heen en langzaamaan begin ik weer aan nieuwe muziek.”

Roxeanne is dankbaar dat ze binnenkort weer op tour mag en vindt het bijzonder dat een aantal van haar shows al zijn uitverkocht. Ze sluit af met een wens voor het aankomende jaar. “Laten we proosten op een nog leuker jaar en kom een feestje met me vieren. I love you all!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Precies een jaar geleden kwam mijn eerste solo-album uit. Ik kan wel zeggen dat dit het meest bewogen jaar uit mijn leven is geweest. Mijn jongens en ik hebben al twee tours achter de rug, waar we de allerleukste mensen hebben mogen ontmoeten en werden we afgelopen seizoen de huisband van @dwddtv. We mochten spelen op onder andere @eurosonicnoorderslag en @paaspopfestival. Stonden we tijdens Bevrijdingsdag op een te gek podium voor 10.000 man. Ik werd genomineerd voor een MTV award en nam niet veel langer daarna een Edison voor beste Nederlandstalige album mee naar huis en tussen de bedrijven door werd ik ook nog zwanger van de leukste @erikzwennes en ben ik in ditzelfde jaar bevallen van onze prachtige zoon, Fender. Ik ben een gezegend mens, met zoveel liefde om me heen en langzaamaan begin ik weer aan nieuwe muziek. Tijdens onze exclusieve mini-tour in het najaar zullen we al wat laten horen en ik hoop alleen maar dat je erbij bent. Paradiso Amsterdam en Ekko Utrecht zijn al een tijdje uitverkocht, maar voor Simplon Groningen en So What! Gouda kan je nog tickets bestellen. Laten we daar proosten op een nog leuker jaar en kom een feestje met me vieren. I love you all! ❤️ {TICKETS IN BIO}

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Lees ook: Josje Huisman pronkt met groeiende babybuik

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Instagram Roxeanne Hazes