Oeh la la: deze dame is uitgeroepen tot aantrekkelijkste vrouw ter wereld

aantrekkelijkste

Ben jij het hiermee eens?

Over smaak valt niet te twisten. Zo vindt de een iemand met een wilde baard woest aantrekkelijk en valt een ander in katzwijm bij het zien van een iemand met bruin haar. Hoe dan ook stelt het Amerikaanse magazine Maxim elk jaar een top 100 samen met de verleidelijkste vrouwen van dat jaar.

Niemand minder dan dit model is de aantrekkelijkste vrouw van het jaar. 

Maxim Hot 100

Model en actrice Kate Upton pronkt op nummer één in de Maxim Hot 100. Volgens het blad is de 26-jarige blondine iemand met de gewenste curves, een lieve glimlach en heeft ze een ouderwetse werklust. Tevens beweert het blad dat ze een dubbelganger van bombshell Marilyn Monroe zou kunnen zijn. Traditiegetrouw siert de nummer één ook de omslag van de volgende editie van het blad.

Vereerd

Kate vindt het een enorme eer dat ze deze felbegeerde titel in de wacht heeft gesleept. “Ik werk altijd hard aan mijzelf. Ik zie deze nummer 1-positie als een kleine beloning voor al dat harde werk”, deelt ze met het blad.

Vorig jaar mocht model Hailey Baldwin zichzelf de aantrekkelijkste vrouw van de wereld noemen. Eerdere winnaressen die deze titel behaalden waren onder meer Christina Aguilera, Jessica Alba, Taylor Swift en Katy Perry. Actrice Eva Longoria is de enige ster die twee keer op nummer één in de Maxim Hot 100 stond.

#MaximHot100 @maximmag

Een bericht gedeeld door Kate Upton (@kateupton) op

Lees ook: Geboren in juni? Dit zegt het over je karakter

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pexels